Münevver Karabulut cinayetinde yıllar sonra gelen itiraf

Münevver Karabulut cinayetinde yıllar sonra gelen itiraf
Cem Garipoğlu tarafından vahşice katledilen Münevver Karabulut'un avukatlığını üstlenen Rezan Epözdemir, o dönem davadan çekilmesi için kendisine 3 milyon euro teklif edildiğini söyledi.

2009 yılında Türkiye''yi kasıp kavuran Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından vahşice katledilen Karabulut''un avukatlığını üstlenen Rezan Epözdemir, yıllar sonra kendisine gelen teklifle ilgili bir itirafta bulundu.

ÇÖP KONTEYNERİNDE BULUNDU

3 Mart 2009 akşamı Münevver Karabulut''un cansız bedeni, çöp toplayıcı bir kişi tarafından İstanbul Bahçeşehir''de bir çöp konteynerinde parçalanmış halde bulunmuştu. Başı gitar kutusunda bedeni ise valizde bulunan Karabulut cinayetiyle ilgili olarak aranan sevgilisi Cem Garipoğlu ise cinayetten 197 gün sonra teslim oldu.

BİRÇOK DETAYI İLK KEZ PAYLAŞTI

Simge Fıstıkoğlu''nun Youtube kanalı "Hayat Okulu"na konuk olan Rezzan Epözdemir, Karabulut ailesinin avukatlığını üstlenmesinden o dönem yaşadıklarına kadar birçok detayı ilk kez paylaştı. Dava sürecinde tehditler aldığını belirten Epözdemir, davadan çekilmesi için 3 milyon euro teklif edildiğini açıkladı.

"3 MİLYON EURO TEKLİF ETTİLER"

Davadan çekilmesi için kendisine 3 milyon euro teklif edildiğini söyleyen Epözdemir, "Yargılama sırasında çapraz sorguda Cem''e çok soru sordum. Hatta "Avukat bey çok üstüme geliyor" dedi. Doğrudan soru sorma hakkımız var ve gözünün içine bakarak soru sordum. Soruşturma aşamasındayken göz göze geldik. Aşamalarda tehdit alıyorsunuz. Kurşun yolladılar, "Seni de öldüreceğiz" dediler, mektup yolladılar, 3 milyon euro teklif ettiler. Hepsini savcılığa bildirdim" dedi.

Cem Garipoğlu''nun yakalandığı gün, o dönem muhabir olan Nazlı Çelik, Rıdvan Bıyık, Ahmed Arpat gibi isimlerin aile üyelerini yayına almak için tartıştığını anlatan Epözdemir "Cem Garipoğlu''nun yakalandığı gün Nazlı Çelik, baba Süreyya Karabulut''un koşarak aracına atladı" ifadesini kullandı. 

CEM GARİPOĞLU''NUN ÖLÜMÜ: ŞAKA YAPIYOR ZANNETTİM
Cinayetin işlendiği 3 Mart 2009 gününden sonra 197 gün kaçan Cem Garipoğlu, 17 Eylül 2009 günü avukatıyla birlikte teslim olmuştu. “Çocuğa karşı, tasarlayarak, canavarca bir hisle ve eziyet ederek öldürmek” suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılan Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde de Silivri''deki kapalı cezaevindeki koğuşunda ölü bulunmuştu.

"Nazlı Çelik sabah aradı, ''Cem Garipoğlu ölmüş'' dedi. Ben inanamadım, şaka yapıyor olarak algıladım" diyen  Epözdemir, Karabulut ailesinin Cem Garipoğlu''nun mezarını açtırmak istediğini söyledi. 

İlgili Haberler