Murat Ağırel canlı yayında açıkladı: Ailemle beraberken arabayla önümü kestiler

Murat Ağırel canlı yayında açıkladı: Ailemle beraberken arabayla önümü kestiler
YENİÇAĞ yazarı Murat Ağırel, cezaevinden çıktıktan sonra ailesiyle gittiği bir mekan çıkışında araba ile önünün kesildiğini söyledi.

YENİÇAĞ yazarı Murat Ağırel, cezaevinden çıktıktan sonra yaşadıklarını katıldığı canlı yayında açıkladı. Eşi ve çocuğu ile gittiği mekan çıkışında önlerinin araçla kesildiğini belirten Ağırel, "Cezaevinden çıktıktan sonra eşim ve çocuğumla birlikte bir yere gittik. Bir aracın içerisinde dört kişi gördük. Aileme bir şey söylemedim ama ben tedirgin oldum. En son o kişileri ertesi gün araçla geçerken; yine eşim ve çocuğumla, bir araç gelip önümüzü kesti. Selektör yaptım, kornoya bastım… Ben sadece eşime baktım, arka arkaya gitmeye başladım ve bir önceki gün gördüğümüz araç oradaydı. Mecburen üzerlerine sürdüm. Bu konuyu; Maltepe’deki emniyet güçleri, kaymakam, belediye başkanı, güvenlik birimleri biliyor. Bunlarla ilgili suç duyurusunda bulunduk, sonuç yok" dedi. 

"İLLA BİRİNİN ÖLMESİ Mİ GEREKİYOR" 

Ağırel, "Ailemi, canımı koruyabilmek için yerel yöneticilere “Ben artık güvenli bir yere geçmek istiyorum” dedim. İlla birinin ölmesi mi gerekiyor? Ortak tepki verebilmek için birinin katledilmesi mi gerekiyor?" diye konuştu.