Murat İde'den alçak saldırı sonrası ilk açıklama

Murat İde'den alçak saldırı sonrası ilk açıklama
Yeniçağ gazetesi yazarı Murat İde, alçak saldırı sonrası ilk kez açıklama yaptı. İde, bir süredir saldırı ile ilgili bilgi sahibi olduklarını söyledi.

Yeniçağ gazetesi yazarı Murat İde, evinin önünde uğradığı saldırı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. İde, daha önce bir saldırı gerçekleşeceğine dair duyum aldıklarını belirterek, "Hele geçmişte kıymet verdiğimiz insanların talimatıyla olması hakikatten yakışmıyor." şeklinde konuştu. İde ayrıca saldırıyı gerçekleştirenlerin 7-8 kişilik bir grup olduğunu da sözlerine ekledi.

İde'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Benim ruhsatlı silahım düşünce görüp kaçtılar. Bir süredir bu konuda bir bilgimiz vardı. Daha dikkatli ve temkinli davranıyorduk ama bir boşlukta oldu. Yazılarla ilgili bir takım tehditler geliyordu. Hoş olmayan, fikri bir mücadelenin sokağa düşmüş olması. Hele geçmişte kıymet verdiğimiz insanların talimatıyla olması hakikatten yakışmıyor."

 

SALDIRI SONRASI İLK PAYLAŞIM

Yeniçağ gazetesi yazarı Murat İde, evinin önünde gerçekleşen alçak saldırı sonrası yaptığı paylaşımda durumunun iyi olduğunu belirterek, destek mesajları için teşekkür etti.

Yeniçağ gazetesi yazarı Murat İde, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İyiyim.. Varolun.. Milletinin hakkı için "eğilmeyenleri", Milletin duası koruyor.. Nerede kaldıysak, oradan devam.."

İlgili Haberler