Musa Ertugan'dan Bahçeli'ye çok sert tepki

Musa Ertugan'dan Bahçeli'ye çok sert tepki
MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin isimsiz ihbar mektubuyla gözaltına alınan yazarlarımızı ve ülkücü isimlere yönelik yaptığı açıklamalara tepkiler çığ gibi büyüyor...

MHP üst kurul delegesi, Antalya teşkilatının önde gelen isimlerinden Musa Ertugan, Bahçeli'nin "onlar Ülkücü değiller" açıklamasına çok sert tepki gösterdi.

Ertugan şu ifadeleri kullandı:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’de ülküsüz ülkücüsüz az bir vekille meclisin en son sıralarında bulunmak istiyor. Ülkücüler de iktidar istiyor. Bunun İçindir kurultay mücadelemiz.

MHP Genel Merkez yönetimi, 19 yıldır ve bugün bulundukları yerleri ülkücülerin emekleri, vatandaşımızın oyları ve rahmetli başbuğumuzun ülkücülere emanet ettiği değerlerimiz üzerinden sağlamışlardır.

Ülkücülerin ve Türk milletinin oyları ile emanet aldıkları makamlarını ülkücülerin hak ve hukuklarını savunacaklarına, koltuk ve saltanatlarını sürdürmek amacı ile kendilerine engel ve rakip gördükleri ülkücülere iftira attırmakta ve imzasız mektuplarla tuzak kurdurmaktadırlar.

Bunun en somut örnekleri, Meral Akşener’e atılan iftiralar ve isimsiz ihbar mektupları ile Akşener’e yakın gazetecilerin tutuklanmalarıdır.

İyi haysiyetli ülkücüler, hep güzel şeyler yapmaktan lezzet alırlar. Ülküsüne ve topluma hizmet etmekten huzur duyarlar. Kimileri de zehirden gıda alan yılan gibidirler. Hep kötülükten lezzet alır, topluma huzursuzluk vermekten mutluluk duyarlar. Çevrenizde her iki tipten de örnek görebilirsiniz.

Türk milleti için umut haline gelen Meral Akşener ile ülkücüler ilk defa MHP’nin iktidar olma şansını yakalamıştır. Ülkücülerin iktidar olması devlet kurumlarımıza ülkücülerin yerleşmesi bir başka yönden yani milli yönden de önem teşkil etmektedir.

İktidar partisi tarafından ülkücülerin yerlerine devlet kurumlarına yerleştirilen FETÖ ve PKK’lıları aynı iktidar bugün temizleme çabasındadır.

Hal böyle iken ülkücülerin esas merak ettigi konu, "Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben" bu sözleri her yerde söyleyen Genel Başkan, MHP’nin Akşener ile iktidar olma şansını neden engelliyor. 10 temmuzda kongre yapılacaktır yarışan benle yarışacak diye Türk milletinin önünde verilen sözler neden tutulmadı?

Meral Akşener’in Genel Başkanlığında MHP‘nin iktidarı ile ülkücülerin yönettiği bir Türkiye’yi Bahçeli neden istemiyor?

Nedense her dönem kurultay kongre isteyen ülkücülere iftira atarak hain damgası vuruluyor, bilindiği gibi Genel Başkan Adayı olunca Koray Aydın’a FETÖcü, Ümit Özdağ beye de CIA ajanı denmişti.

Bu sözü söyleyen Devlet Bahçeli tarafından Ümit Özdağ MHP Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı yapıldı, Koray Aydın da milletvekili olmuştu.

Bugün yine aynı şekilde genel başkan adaylarına aynı sözler söyleniyor ve degişimden yana olan ülkücüler ve gazeteciler Balgat kaynaklı imzasız iftira mektupları ile gözaltına alınıyorlar.

Tutuklanan gözaltına alınan ülküdaşlarımız varken, genel başkan tutuklanan ülkücü yoktur diye açıklama yapabiliyor.

Burada acaba ustaca gözden kaçırılmaya çalışılan MHP genel merkezindeki FETÖ ile ilişkisi olan kişiler, ya da bir takım nedenlerden dolayı bulaşmış olanlar ya da sosyal medya ve basında resimleri ve videoları dolaşan kişileri saklamak mı gerçek amaç? Bir taşla bir çok kuş vurmak için algı psikolojisi ile yön değiştirmeye çalışmanız gözlerden kaçmıyor.

Google amca fişlemiş bir kere…

Meral Akşener’i itibarsızlaştırmaya çalıştınız tutmadı, kimsede yemedi. Meral Akşener, her bulunduğu platformda  açıkça, hiç çekinmeden, 'elinizde bilgi belge varsa savcılara verin, vermiyorsanız suç işliyorsunuz ve ispatlayamayanda şerefsiz, alçak ve namussuzdur' dedi.

İftira atan herkesi mahkemeye verdi.

Kimse Akşener’i savcıya ve mahkemeye veremedi çünkü iftiranın belgesi olmaz.

Şimdi biz kurultay isteyen ülkücüler olarak, Balgat kaynaklı trollerle bu iftiraları atan ve attıran makamlı makamsız kişilerin isimlerinin başlıklarına hangi unvanı yazacağız.

Şerefsiz, alçak, yamuk, namussuz...

İlgili Haberler