Muslera’ya Arjantin ve Fransa’dan talip var

Muslera’ya Arjantin ve Fransa’dan talip var
Galatasaray’ın başarılı kalecisi Muslera için iki kulüp talip oldu. Tecrübeli oyuncunun adı River Plate ve PSG ile anılıyor.

Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Muslera’nın sezon sonu takımdan ayrılacağı iddia ediliyor. Tecrübeli oyuncunun adı River Plate ve Galatasaray ile anılıyor.

Galatasaray'la 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fernando Muslera ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Güney Amerika'nın en köklü kulüplerinden biri olan River Plate'in Uruguaylı kaleciye olan aşkı bitmek bilmiyor. Sezon başında da Muslera'yı renklerine bağlamak isteyen Arjantin temsilcisinin iyi bir teklifle sezon sonunda Galatasaray'ın kapısını çalacağı bildirildi. River Plate'in Türk Hava Yolları ile sponsorluk anlaşmasına varması, bu transfer için ciddi bir zemin oluştururken taraflar arasındaki anlaşmanın Muslera transferiyle taçlandırılabileceği belirtiliyor.

Sarı-kırmızılı yönetim, yüksek maaşı nedeniyle gidişine sıcak bakıyor. Muslera yıllık 3 milyon 575 bin euro net maaş alıyor. Puan başına ise 5 bin euro kazanıyor.

PSG DE İSTİYOR

Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG, Galatasaray'da forma giyen Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'yı kadrosuna katmak istiyor.

Sabah'ın haberine göre, yeni sezonda kaleci takviyesi yapacak olan Fransız PSG, Galatasaray’ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera’yı transfer listesine dahil etti.

Katarlı milyarder Başkan Al Khelafi’nin bu transfer için Galatasaray’a yüklü bir miktar bonservis bedeli ödeyeceği öne sürüldü.

Katarlı iş adamının Fernando Muslera için Galatasaray’da toplamda 15 milyon euroluk bir transfer teklifinde bulunacağı iddia edildi. Muslera’nın ise henüz olumlu bir cevap vermediği ve bu konuda yönetimin görüşünü dikkate alacağı ifade edildi. Öte yandan Muslera’nın takımdan ayrılma ihtimaline karşı Sarı-Kırmızılar’ın Frankfurtlu Trap ile ilgilendiği öğrenildi.