Mustafa Armağan Yeni Şafak'tan kovuldu mu?

Mustafa Armağan Yeni Şafak'tan kovuldu mu?
Atatürk düşmanı Mustafa Armağan'ın Yeni Şafak'ta son yazısını 7 Mayıs tarihinde yazdığı ortaya çıktı. Armağan'ın işten kovulup kovulmadığı merak konusu oldu.

TVNET'te ekrana gelen Derin Tarih programında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret içeren konuşmalar yapılmıştı.

Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu'nun birlikte sunduğu program sonrası sözde tarihçi Süleyman Yeşilyurt ise hakaretleri nedeniyle tutuklanmıştı. Derin Tarih programı sunucusu ve Derin Tarih dergisinin başındaki isim Mustafa Armağan ise olaydan bu yana sessizliğini koruyor.

Tarihçi Yazar Armağan, Yeni Şafak'taki köşe yazılarına da devam etmiyor. Armağan, en son "Çankaya’nın karakutusu Latife Hanım mı?" başlıklı yazısını 7 Mayıs tarihinde yazmıştı.

Öte yandan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, "Derin Tarih" dergisinin mayıs sayısıyla ilgili “Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret" suçlamasıyla soruşturma başlattı. Derginin soruşturmaya konu olan sayısı hakkında el koyma ve toplatma kararı verildi.