Mustafa Balbay: "Demirağ'a yapılan saldırı hepimizedir"

Mustafa Balbay: "Demirağ'a yapılan saldırı hepimizedir"
Gazetemiz yazarı Yavuz Selim Demirağ'a yapılan saldırıya CHP'li eski vekil ve gazeteci Mustafa Balbay tepki gösterdi. Balbay, saldırıyı kınayarak Demirağ'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gazetemiz yazarı Yavuz Selim Demirağ’a yapılan saldırıyaCHP’li eski milletvekili ve gazeteci Mustafa Balabay’dan tepki geldi.
Twitter hesabından bir paylaşım yapan Balbay, “Gazeteci-yazar, yıllardır gerçekleri bıkmadan, usanmadan, korkusuzca haykıran Yavuz Selim Demirağ’a yapılan saldırı hepimizedir. Kınıyoruz. Her şeyin güzel olmasını engelleyemeyecekler” ifadelerini kullandı.

balbay.png

Yeniçağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ, Türkiyem TV’de Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel ile yaptığı program sonrası vine girmek üzereyken arkasından gelen yaklaşık 5-6 kişilik grubun sopalı saldırısına uğradı. Demirağ'ın başına ve yüzüne sopalarla vuran saldırganlar, kullandıkları Doblo model araçla olay yerinden kaçtılar. Öte yandan saldırının ardından yapılan incelemede araca ait plakanın ise çalıntı olduğu ortaya çıktı.

Demirağ, uğradığı saldırı sonrasında ailesi tarafından GATA'ya kaldırıldı.

İlgili Haberler