Mustafa Çalık'tan Ozan Ceyhun ve Egemen Bağış'ın atamalarıyla ilgili Tayyip Erdoğan'a sert sözler: "Türklüğe ve müslümanlığa küfürdür"

Mustafa Çalık'tan Ozan Ceyhun ve Egemen Bağış'ın atamalarıyla ilgili Tayyip Erdoğan'a sert sözler: "Türklüğe ve müslümanlığa küfürdür"
Egemen Bağış ve Ozan Ceyhun'un büyükelçi olarak atanmasına çok sert tepki gösteren Dr. Mustafa Çalık, "Şimdi bu hukuk mudur, iki yüzlülük müdür? Yoksa Cumhurbaşkanı'nın canı Türk milliyetçilerine sövmek mi istedi?" dedi.

Türkiye Günlüğü Dergisi Genel Yayın Müdürü Dr. Mustafa Çalık, HaberTürk'te yayınlanan Özel Röportaj programında sunucu Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı.

Egemen Bağış'ın Prag Büyükelçiliği'ne, Ozan Ceyhun'un da Viyana Büyükelçiliği'ne atanması konularını değerlendiren Çalık, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdi.

Gazeteci Hakan Aygün'ün "Ey IBAN edenler" sözleri nedeniyle tutuklandığını hatırlatan Çalık, Bağış'ın Bakara suresine hakaret ettiğini, Ozan Ceyhun'un da sözde 'Ermeni soykırımı'nı savunduğuna vurgu yaparak "Şimdi bu hukuk mu, iki yüzlülük mü? Yoksa sayın Cumhurbaşkanı'nın canı Türk milliyetçilerine sövmek mi istedi?" dedi.

Mustafa Çalık, şöyle konuştu:

"BAĞIŞ'A 10 BİNLERCE DOLAR MAAŞ ÖDEMEK HUKUK MU, İKİ YÜZLÜLÜK MÜ?"

"Bakara makara diyen, Bakara suresine hakaret eden Egemen Bağış'ı büyükelçi tayin etmek ve bu müslüman milletin kesesinden on binlerce dolar maaş ödemek hukuk mu, iki yüzlülük mü? Hakan Aygün telkif edilirken Bakara suresine 'makara' diyen Egemen Bağış'ın büyükelçi yapılmasını herkesin takdirine sunuyorum."

"OZAN CEYHUN'UN BÜYÜKELÇİ YAPILMASI TÜRKLÜĞE VE MÜSLÜMANLARA KÜFÜRDÜR"

"Daha düne kadar Ermeni iddialarının yanında yer alan Ozan Ceyhun'un Viyana'ya büyükelçi tayin edilmesi Türkiye Cumhuriyeti'nin Ermeni tezlerine dolaylı olarak destek vermesi midir, değil midir? Bunu da takdirlerine sunuyorum. Yoksa sayın Cumhurbaşkanı vatanseverlere, Türk milliyetçilerine, beyefendilerin canı sövmek mi istemiştir?

Ozan Ceyhun'un büyükelçi yapılması Türklüğe, Türk milliyetçilerine de, müslümanlara da küfürdür."