Mustafa Ceceli'den çarpıcı sözler

Mustafa Ceceli'den çarpıcı sözler
Mustafa Ceceli, eski eşi Sinem Ceceli'nin boşanma sürecinde gizlice bilgisayarına girip e-posta hesabından Selin İmer'le çekilen fotoğrafları aldığını ve kamuoyuna servis ettiğini savundu.

Eşi Sinem Ceceli’yle ayrılığı ve sosyetik güzel Selin İmer’le birlikteliği gündemden düşmeyen Mustafa Ceceli, Instagram hesabından yaptığı açıklamada boşanma sürecinin Ocak ayında başladığını, yeni ilişkisinin evliliğinin bitmesiyle bir alakası olmadığını söyleyerek, eski eşini suçladı.

İşte Ceceli’nin yaptığı açıklama:

“Sustum belki hakikat açığa çıkar diye bekledim.. Fakat ben sustukça daha da çarpıtıldı zaten zor olan bu süreç… Yıllardır süren fikir ayrılıkları çatırdattı önce evliliği, ardı arkası kesilmeyen kavgalar da kaçınılmaz sona getirdi bizi.
OCAK AYINDA BAŞLAYAN boşanma süreci sanki bir haftada olup bitmiş gibi lanse edildi. Boşanma kararımızdan çok sonra başlayan ilişkim, sanki boşanma sebebi gibi gösterildi. Bu fotoğrafları basına kim ve kimlerin verdiği apaçık ortada zaten. Amaç; beni karalamak…

GİZLİCE BİLGİSAYARIMA GİRİP FOTOĞRAFLARI ALDILAR

“Gizlice bilgisayarıma girip e-postamdan fotoğrafların fotoğrafı aylar önce çekilmişti zaten.. Nedense anlaşmalı boşanma protokolündeki istekleri yerine getiriline kadar beklenildi…

Daha fazlası çok fazlası var.

Ama oğlumun gelecekteki psikolojisi önceliğim olduğu için susacağım ve devamını yasal yollardan çözeceğim… Şiddetli geçimsizlikle başlayan bu sürecin böylesine şiddetli bir karalamayla son bulmasına gönlüm razı değil… Bu açıklamayı daha acı şeyler yaşanmamasını ümit ederek yapıyorum..

Sağduyunun ve vicdanların seslenişinin galip geleceğine inancım tam…”

İlgili Haberler