Mustafa Cengiz açıkladı!

Mustafa Cengiz açıkladı!
Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, düzenlenen basın toplantısında kısa bir konuşma yaptı. Cengiz, "Galatasaray'ı Galatasaray yapan kuralların korunması adına her şeyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Biz görevimizin başındayız" dedi.

Cumartesi akşamı gerçekleştirilen mali genel kurulda ibra edilmeyen Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında yaklaşık 10 dakika süren bir konuşma yaptı.

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde:

"İDARİ YAPI İÇİN NE KADAR ÇALIŞTIĞIMIZI BİLİYORLAR"

Cumartesi günü çok tartışma yaratan bir genel kurul tamamlanmıştır. Yönetimimiz sürecinde yadsınamayacak başarılara imza attık. Bizleri yakından izleyenler, mali, sportif ve idari yapının sistematize edilmesi için ne kadar çok çalıştığımızı bilirler.

"İTİDAL ÇAĞRISI YAPIYORUM! GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ"

Galatasaray camiasına itidal çağrısı yapıyorum. Galatasaray başkanı olarak tüm kamuoyuna açıklıyorum ki, ben bana oy veren ve vermeyen herkesin başkanıyım. Bu andan itibaren Galatasaray'ı Galatasaray yapan kuralların korunması adına her şeyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Biz görevimizin başındayız.

Hukuki süreçlere girişecek ve bunları sürdüreceğiz. Tüm Galatasaraylılar müsterih olsun.

Değerli arkadaşlar idari olarak ibra edilmediğimiz eğitimin için de bu da var.(Beknaz'ın penaltı olmayan pozisyonda topu bilerek dışarı vurması görüntüleri yayınlandı) Hocalarımızı alınlarından öpüyorum.