Mustafa Cengiz, Falcao'yu isteyen kulübü açıkladı

Mustafa Cengiz, Falcao'yu isteyen kulübü açıkladı
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Falcao’nun idmana herkesten önce gelip, sonra gittiğini belirterek, “Millet hakikaten inanmıyor. Ben bilmiyordum, Juventus bile istemiş." dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği (GSYİAD) Ödül Töreninin ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın her zaman şampiyonluk hedefiyle sahaya çıktığını vurgulayan Cengiz, “Galatasaray’ın olduğu her yerde ölümüne mücadele vardır, şampiyonluk vardır. Galatasaray, onurlu ve şerefli galibiyetler için oynar. İnşallah hocamız ve oyuncular elinden geleni yapacak ve Galatasaray’ın şanlı adını devam ettirecek” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’deki şampiyonluk yarışına dair de görüşlerini paylaşan Cengiz, “Galatasaray şu anda rakipten puan olarak 1.5 maç geride. 8 takım potanın içinde yer alıyor. Galatasaray her zaman tarihi itibariyle en büyük şampiyonluk adayıdır. Hedeflerde en ufak şaşma yok. Takılabilir ya da engellere çarpabiliriz, fiziksel koşullar bizi zorlayabilir. Galatasaray’ın olduğu her yerde şampiyonluk hedefi vardır. Bu bir inançtır. Biz bunu Şampiyonlar Ligi’nde ve Türkiye’de bunu hep gösterdik, göstermeye devam ediyoruz. Altın yere düşmekle hiçbir zaman değerini yitirmez. Bizim Şampiyonlar Ligi’ndeki toplam galibiyet sayımız, diğer takımların toplamından fazladır. Topladığımız puan, attığımız gol, tüm takımların attıklarından, topladıklarından daha fazladır. Biz Galatasarayız" diye konuştu.

"JUVENTUS BİLE İSTEMİŞ"

Sarı-kırmızılı ekibin yıldız oyuncusu Falcao’ya ilişkin açıklamalarda bulunan Cengiz, "Falcao'nun bize geldiği zaman sakatlığı yoktu diyorum. Sakat adam o zeminde oynayabilir mi? Kolay değil bu işler. Adam idmana herkesten önce geliyor, sonra gidiyor. Millet hakikaten inanmıyor. Ben bilmiyordum, Juventus bile istemiş." ifadelerini kullandı.