Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a: "Ağlıyorsunuz!"

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a: "Ağlıyorsunuz!"
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına tepki göstererek, "Siz hem gülüyorsunuz ama tabiri caizse ağlıyorsunuz her gün çıkıp" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe'nin hakem kararlarına yönelik tepkisine ve Ali Koç'un açıklamalarına yanıt verdi.

Cengiz, "Ben kötülük dilemem, gülmesini dilerim. Yeter ki Galatasaray rekabeti onu ağlatsın. Siz hem gülüyorsunuz ama tabiri caizse ağlıyorsunuz her gün çıkıp. Geçen yıl sanırım kasım ayıydı, biz Rusya'daydık, 17 kulüp adına sadece 8 takımın olduğu bir bildiri yayınlandı." dedi.

Ali Koç'a eleştirilerini sürdüren Cengiz, "Bu bildirinin baş aktörlerinden birinin hakemlerden şikayetçi olmasını ben anlayamıyorum. Biz ileriye olumlu mesajlar vermeliyiz. Cengiz: "Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon, Kasımpaşa... Bizim kardeşimiz, dayımız, eniştemiz... Sadece renkler bizi ayırt ediyor, biz düşman değiliz. Tüm söylemlerimizde, toplumun deşarjı olması gereken futbolu nefret haline getirmeyelim." ifadelerini kullandı.