Mustafa Cengiz'den Mehmet Ekici itirafı: Tabii ki görüşmeler oluyor

Mustafa Cengiz'den Mehmet Ekici itirafı: Tabii ki görüşmeler oluyor
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, sponsorluk anlaşması sonrası gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cengiz, Sofiane Feghouli'den Bernard Mensah ve Mehmet Ekici'ye kadar birçok konuda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Cengiz’in ifadeleri şu şekilde:

FEGHOULI, GALATASARAY’I FIFA’YA ŞİKAYET ETTİ Mİ?

"Feghouli'ye Nisan'dan beri ödeme yapmadığımız haberi yanlış. Öyle bir şey olsa fesih hakkı doğuyor. Cezayir basını böyle yazdı diye haber doğru şeklinde bir şey olmaz.

Ben kontratlı futbolcularımın hiçbirinin aleyhinde asla konuşmam. Dört futbolcu bizi yoruyor dedim, o kadar. Galatasaray'ın kontratlı futbolcuların tamamı bizim için değerlidir."

BERNARD MENSAH TRANSFERİ

“Mensah transferi için Kayserispor'un başkanıyla görüşmedim. Mensah'ı biz aramadık, oyuncu bizi aradı.

Biz Mensah’a teklif vermedik, ’Beşiktaş ilgileniyorsa, çekiliyoruz’ dedik.”

FATİH ÖZTÜRK’ÜN MAAŞI

“400 bin euro'ya kaleci alıyoruz, çarpıyorlar 8'le, parayı çöpe attınız diyorlar. Böyle bir kırılganlık olur mu değerli arkadaşlar?

Galatasaray muhabirlerinin çoğuna bakıyorum. Ayrıca rakiplerimizin muhabirlerine bakıyorum. Adamlara helal olsun ölümüne savunuyorlar.

Beni boş övmelere yana değilim. Bizi devamlı eleştirsinler, belki de bizi bu diri tutuyor.

“MAAŞ KONUSUNDA ZORLUK ÇIKARAN 4 FUTBOLCUNUN 2’Sİ BİZDE DEĞİL”

“Maaş konusunda zorluk çıkaran dört futbolcunun ikisi bizde değil şu an.”

“LEMINA GÜNDEMİMİZDE”

“Bizim 40 milyon euro'luk bir hedefimiz var, bunu tutturmaya çalışıyoruz. En efektif kadroyu oluşturmaya çalışıyoruz. Teknik ekibin Lemina konusunda da talebi var. Geçen basın toplantısında gündemde değildi ama şu an gündemde."

MEHMET EKİCİ İDDİALARI

"Tabii ki görüşmeler oluyor, her futbolcuyla. Bizim özellikle aradığımız bir futbolcu yok. Benden özellikle bir isim söylememi beklemeyin. Final noktasına geldiğinde sizi bilgilendireceğiz."

KAAN AYHAN SORUSUNA CEVAP

"Soru sormak özgür, cevap vermemek de özgür."

“BÜTÜN FUTBOLCULAR ÖNCE GALATASARAY’A GELİR, GÖRÜŞÜR”

“Bütün futbolcular önce Galatasaray'a gelir, Galatasaray ile görüşür, Galatasaray anlaşmaz ise başka takımlara gidebilir! Kaç katına? O da bizi ilgilendirmez."

“4 KİŞİ İNDİRİM YAPMADI, BİZLE PAPAZ OLDULAR”

“Oyuncular %15 indirim yaptı. 4 kişi imzalamadı, bizle papaz oldular. Biz de papaz olmayı biliriz. Bütün futbolculara teşekkür ederiz, Belhanda ve Feghouli de dahil. Teknik kadro inşallah onları en iyi şekilde hazırlayarak şampiyonluğa ulaşacağız."

FENERBAHÇE’YE GÖNDERME

“Başkaları sıkışmışsa paraları Leyla'ya bastıkları için bu durumdalar! Sonra harcama için limit istiyorlar!”