Mutlu’dan çarpıcı MHP değerlendirmesi

Mutlu’dan çarpıcı MHP değerlendirmesi
Aydınlık Gazetesi yazarı Mustafa Mutlu, MHP’nin mahkeme kararıyla ilgili bugünkü köşe yazısında çarpıcı tespitlerde bulundu. Mutlu, kararın çıkacağı son 3 günde yandaş medyada çıkan köşe yazılarının işaret etti.

MHP’de 19 Haziran Kurultayı’nın kararlarına ihtiyati tedbir konulmasına ilişkin Aydınlık Gazetesi yazarı Mustafa Mutlu’dan çarpıcı değerlendirmeler geldi. Mutlu, bugünkü köşe yazısında MHP kararı öncesinde yandaş medyanın tutumuna dikkat çekti.

İşte Mutlu’nun yazısındaki o bölüm:

Mahkemenin MHP kararını, üç gün önceden biliyordum! İşim gereği her gün 15'e yakın gazete okuyorum. Bunların çoğu da "yandaş" gazeteler... İşte; bu yüzden "ülkede ne olacağını"günler öncesinden bilebiliyorum! Çünkü bu yandaş gazetelerin hepsi "falcılık"konusunda uzman...

Hükümetin ne yapacağını zaten haftalar önceden biliyorlar da... Mahkemelerdeki davaların sonucunu bile önceden haber veriyorlar!

Hani; Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi, MHP'deki muhaliflerin yaptığı Tüzük Kurultayında alınan kararlar Cuma günü "dondurdu" ya; ben böyle bir kararın çıkacağından adım gibi emindim.

Çünkü yandaş gazetelerin sadece birinde de değil; birkaçında birden bunun olacağını okumuştum.

Siz de gelecekte olacaklan önceden öğrenmek istiyorsanız bu "falcı yandaşlar"ı okuyun... Ancak sakın para verip satın almayın, tirajlannı artırmayın! İnternetten takip edin... İnsanın sinirleri oldukça yıpranıyor ama bu ülkede kimlerin hangi oyunlan oynadığını da en çok bu gazetelerden görüyorsunuz!