Müttefik ihanetine uğrayan Türkiye

Türkiye Cumhuriyeti Devleti de, Türk Milleti de, 1984 yılından bu yana PKK terör örgütünün ihaneti ile mücadele ediyor... Bu kahpe terör örgütünün destekçileri olan Türkiye'nin sahte dostları, Amerika, Fransa, Rusya ve emperyalist ülkeler PKK'nın uzantısı PYD/YPG'yi yarattılar…

CIA üst düzey görevlisi yazar Graham Fuller, 2003 yılında Saddam'ı devirme amacıyla Irak'a giren Amerika'nın IŞİD terör örgütünü kurup silahlandırdığını açıklamıştı…

IŞİD, yani "Irak ve Şam İslam Devleti" kurma amacında olan bu terör örgütü bölgede hilâfet devleti kurmak amacıyla Suriye'de güç kazanmaya ve işgallere başladı.

Musul'un tamamını ele geçiren IŞİD, 11 Haziran 2014 tarihinde Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'nu ele geçirdi. Başkonsolos Öztürk Yılmaz'la birlikte 49 kişi esir alındı.

20 Eylül 2014 tarihinde 101 gün sonrası 8 değişik yerde esir tutulan Türk heyeti, Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından kurtarıldı…

Amerika ilk resmi kara gücünü 27 Kasım 2015'de, işte bu IŞİD adlı terör örgütü ile mücadele etmek için Suriye'de konuşlandırdı.

IŞİD'le mücadele için terör örgütü PYD/YPG'yi eğitmek ve silahlandırmak üzere Amerikan askerleri Türkiye ve Kuzey Irak üzerinden Kobani'ye geçiş yaptı…

Terör örgütü IŞİD ile mücadele etmek için Amerika müttefiki Türkiye'yi değil PKK uzantısı terör örgütü PYD/YPG'yi müttefik aldı.

Amerika'nın Türkiye'ye ihaneti ta o günlerde başladı.

Amerika, Suriye'nin kuzeyinde binlerce TIR silah, ağır zırhlı araçlar, füzeler ve mühimmatlar verilerek terör ordusu YPG'yi yarattı.

PKK uzantısı PYD/YPG terör örgütüne verilen silahlar tam 30 bin TIR büyüklüğüne ulaştı.

Türkiye'nin yaptığı uyarılar, itirazlar ve çağrılar Amerika tarafından çeşitli vaatler verilerek dikkate alınmadı.

Keza sadece Amerika değil, Rusya ve Fransa başta Türkiye'nin düşmanı çeşitli Avrupa ülkeleri ile Arap ülkeleri Türkiye'nin değil terör örgütlerinin yanında yer aldılar.

Türkiye'ye ihanet ettiler, etmeye de devam ediyorlar.

Amerika'nın verdiği sözlerin "yalan" olduğuna kanaat getiren ve PYD/YPG'ye Türkiye sınırında devlet kurdurma çabalarına "dur" deme vakti gelen Türkiye, 9 Ekim'de Fırat'ın doğusuna askeri harekatı başlattı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin hedefi "Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı" harekatlarında olduğu gibi doğrudan PYD/YPG ve IŞİD terör örgütleri oldu.

Dünya bilmeli ki kahraman Mehmetçiklerimiz Suriye'de yaptığı iki askeri harekatta olduğu gibi sivil halka asla zarar vermez, tam tersine onların esaretini ortadan kaldırarak bölgeye barış ve huzur götürür.

Türkiye, 1984 yılından beri PKK terör örgütünün, uzantılarının ve destekçisi emperyalist ülkelerin ihaneti ile mücadele etmektedir.

Terör örgütleri PKK, IŞİD, PYD/YPG'yi silahlandırıp yaratan Amerika'nın dengesiz, ağzından çıkanı kulağı işitmeyen kalleş başkanı Trump'ın son açıklamaları, Türkiye'ye nasıl bir ihanet içinde olduğunu ortaya açıkça koymaktadır.

Barış Pınarı'nın başlamasından sonra yaptığı tehditlere terör destekçisi eli kanlı Trump yenisini şu sözlerle ekledi:

"IŞİD'in halifeliğini yüzde yüz yendik ve Suriye'de Türkiye'nin saldırısı altındaki bölgede artık askerimiz yok. İşimizi harika şekilde yaptık!

Şimdi Türkiye, 200 yıldır savaştığı Kürtlere saldırıyor.

Üç seçeneğimiz var:

Binlerce asker gönder ve askeri olarak kazan,

Türkiye'ye ekonomik olarak yaptırımlarla sert bir şekilde vur,

Türkiye ile Kürtler arasında bir anlaşmaya arabuluculuk yap."

Allah belanı versin Trump…

Türklerle Kürtler asırlardır kardeştir ve birlikte yaşamaktadır.

Bu sözlerle teröristlere cesaret vermekte ve Türkiye'ye yeniden ihanet etmektesin.

Türkler ile Kürtler arasında hiçbir sorun yoktur ki "arabuluculuk" gibi bir öneride bulunmaktasın ahmak Trump.

Sen terör örgütleri PKK, PYD ve YPG'nin temsilcisi ve müttefikisin.

Eğer Türkiye'nin terör örgütü ile anlaşması için "arabuluculuk" yapmayı öneriyorsun açıkça söylüyorum.

Trump sen tam bir geri zekalısın…

 

Yazarın Diğer Yazıları