Nagehan Alçı: “Faşist çevreler öğrensin: Kür-dis-tan”

Nagehan Alçı: “Faşist çevreler öğrensin: Kür-dis-tan”
Habertürk gazetesinin hükümete yakın yazarı Nagehan Alçı, bugünkü köşe yazısında sözde Kürdistan’ı savunarak "Faşist çevreler öğrensin: KÜR-DİS-TAN” dedi.

Ergenekon ve Balyoz tertibinin kalemşörlerinden, çözüm sürecinin önde gelen savunucularından biri olan Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, bugünkü yazısında sözde Kürdistan'ı savundu. Alçı yazısında "Faşist çevreler öğrensin: KÜR-DİS-TAN." ifadelerini kullandı.

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı’nın yazısından ilgili bölüm şöyle:

“Tahmin ettiğiniz gibi Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nden Türkiye'ye misafir gelmiş turistlere yapılan faşist linç girişiminden ve sonrasında Türk devleti nezdinde yaşanan skandallar zincirinden
bahsediyorum.

Öncelikle artık bu ülkede yaşayan ırkçı vandallar temel siyasi harita bilgisini akıllarına sokmalı: Bizim komşumuzun adı resmen Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi.

Üstelik burası ilişkilerimizin mükemmel olduğu bir yönetim. Bir Türk olarak heceleyerek söylüyorum ki faşist çevreler öğrensin: KÜR-DİS-TAN.”

NAGEHAN ALÇI KİMDİR

Hükümete yakınlığıyla bilinen Alçı, AKP iktidarı döneminde ismini duyurdu. FETÖ Bankası olan Bank Asya'dan kredi alarak yalı sahibi olan Alçı, Boşnaklara hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı ile evli.