Maalesef Ukrayna şimdi kaybedecek. Nagehan Alçı Ukrayna'da uzman çavuş oldu! Eski Savaş Muhabiri Sedat Aral da fena çaktı

Maalesef Ukrayna şimdi kaybedecek. Nagehan Alçı Ukrayna'da uzman çavuş oldu! Eski Savaş Muhabiri Sedat Aral da fena çaktı
Alçı'nın eski Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko'yla röportaj yaptığı sırada Ukrayna askeri üniforması giymesi tartışma yaratmıştı.

Alçı''nın Ukrayna askeri üniforma giymesine bir tepki de eski savaş muhabiri Sedat Aral''dan geldi. Aral, Twitter hesabından Alçı''nın fotoğrafını paylaşarak, "Savaş muhabiri değil, savaşan muhabir" notunu düştü. 



NAGEHAN ALÇI ELEŞTİRİLERE NE YANIT VERDİ

Alçı, Twitter''dan yaptığı paylaşımda hava çok soğuk olduğu için montu geçici olarak giydiğini, öyle dolaşmadığını dile getirdi. 

Alçı, ''tarafsızlık'' eleştirileriyle ilgili olarak da, "Asla tarafsız değilim, Ukrayna halkının yanındayım, gazeteci işgal karşısında tarafsız olmaz" dedi. 

Alçı, şunları yazdı:

"Ukrayna Eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko ile yaptığım özel röportaj esnasında aşırı soğuktan ötürü giydiğim mont ile ilgili spekülasyonlar yapılıyor. Bu konuda bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim…

Poroşenko ile röportajı Kiev sokaklarında,Eski Başkan ve ekibinin karargahı önünde yaptık. Ben de o dondurucu soğukta çok üşüdüm, bunun üzerine Poroşenko’nun Başdanışmanı bana geçici olarak giymem için bu askeri montu getirdi, ben de giydim. Yoksa bu üniforma ile dolaşmıyorum.

Öte yandan ben bu işgal ve istila karşısında asla tarafsız değilim. Tüm kalbimle bir vatan savunması vermekte olan Ukrayna halkının yanındayım. Gazeteci işgal karşısında tarafsız olamaz. Fakat haberlerimi ve röportajlarımı da objektif yaparım, haber yansız, yorum hürdür.

Ukrayna’da yaptığım gazetecilik vesilesiyle bana yine fabrikasyon olduğunu bin kere açıkladığım twitlerle saldıran tüm sitelere ve kişilere de dava açacağım. Yeter artık! En son Ümit Özdağ’ın bana iftira saldırısında yine açıklamıştım. Buyrun o yazıyı okuyun." 

Balyoz sanıklarının eşleriyle ilgili tweet attığım iftirasını atanlar öyle şuursuz ki, hazırlayıp 2016''da piyasaya sürdükleri fabrikasyon tweet''in altına 22 Nisan 2010 yazdırmışlar. O tarihte ortada Balyoz davası bile yok. Tam bir tezgah. Bu iftirayı atan herkese dava açacağım..

 

 


 

İlgili Haberler