Naim Süleymanoğlu'nun mezarı açılıyor

Naim Süleymanoğlu'nun mezarı açılıyor
Efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu’nun mezarı bugün açılıyor. Mezarın açılması için hazırlıklar başlarken polis mezarın etrafını branda ile çevirdi.

Hayatını kaybeden dünya ve olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun mezarı açılıyor. Ünlü sporcunun kızı olduğunu iddia eden Japon Sekai Mori'nin açtığı babalık davası nedeniyle Süleymanoğlu'ndan DNA örneği alınacak.

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden "cep herkülü" lakaplı dünya ve olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun kızı olduğunu iddia eden Japon Sekai Mori'nin açtığı babalık davasında, DNA örneği alınabilmesi için fethi kabir işlemi yapılmasına karar verilmişti.

Sabah saatlerinde olay yeri inceleme ekipleri, Naim Süleymanoğlu'nun Edirnekapı'da bulunan kabrine geldi. Çalışmalara başlayan ekipler, mezarlığın çevresine güvenlik çemberi çekti. Süleymanoğlu'nun mezarının bulunduğu alan da perdeyle çevrelendi.

Mezarın Adli Tıp Kurumu uzmanı eşliğinde açılacağı ve diş ile uyluk ve kaval kemiği örneklerinin alınacağı belirtildi.

AİLE MEZARIN AÇILMASINI İSTEMEDİ

Naim Süleymanoğlu'nun kızları Esin ve Sezin Süleymanoğlu'nun avukatı Aziz Demir, karardan rahatsız olduklarını dile getirmiş, "Biz mezarın açılmasını istemiyoruz. Merhumun kemikleri sızlayacak. Öyle bir şey olsaydı kendisi sağlığında yaptırırdı bu DNA testini. Kızları çok üzgün, manevi yıkım içindeler" demişti.

İlgili Haberler