Nalçacıoğlu: “Kilis’i almak için yola çıktık”

Nalçacıoğlu: “Kilis’i almak için yola çıktık”
İYİ Parti’nin Kilis Belediye Başkanı adayı Ahmet Nalçacı, yerel seçimleri kazanacağına inancının tam olduğunu söyledi.

İYİ Parti Kilis Belediye Başkanı adayı Ahmet Nalçacıoğlu, seçimleri kazanacağına inancının tam olduğunu söyledi. “Çocukluğumdan beri hayata direnen bir insanım, biz bu seçimi kazanacağız” ifadesini kullanan Nalçacı, “Hayatım boyunca Kilis Halkına hizmeti borç bilip, her platformda halkın yanında yer almaya çalıştım. Bu sebepten siyaseti sadece halka hizmetkar olabilmenin en güzel aracı olması hasebi ile seçtim” ifadelerini kullandı.

“HERKESE İŞ VERECEĞİZ”

Kendi dönemlerinde belediyenin şeffaf olacağının altını çizen Nalçacıoğlu, “Belediye hesaplarından kime ne para ödenmiş herkes görecek! Cumhuriyet Meydanına bir tablo olacak orada her şey yazılacak. Herkese iş vereceğiz. İnşaat sektörünü canlandıracağız, üzüm, zeytin için fabrikalar kurulacak. Vatandaşlarımızın 750 ila 1250 lira aylık ödemelerle ev sahibi olabilecekleri proje hazırladık.” dedi.

“SUYA YÜZDE 50 İNDİRİM”

Hedeflerinden bir diğerinin de sınır ticaretini canlandırmak olduğunu vurgulayan Nalçacıoğlu, sözlerini şöyle noktaladı: “Su fiyatlarında yüzde 50 indirim yapacağız. Cumhuriyet Meydanı ve Arasa Çarşısı’nı trafiğe kapatıp alışveriş merkezi haline getireceğiz. Şuna inanmanızı istiyorum her şey hayal kurmaya bağlı! Allah’ın izniyle seçimi kazanıp Kilis’i iyi ve güzel günlere kavuşturacağız.”