NASA yanlışlıkla paylaştı! Fotoğraflar tüyleri diken diken etti! Bulutlara gizlenen UFO uzay aracını takibe aldı

NASA yanlışlıkla paylaştı! Fotoğraflar tüyleri diken diken etti! Bulutlara gizlenen UFO uzay aracını takibe aldı
UFO uzmanı Scott C. Waring "Apollo 16 modülünün görevdeki fotoğraflara bakarken beyaz bulutu fark ettim. Bu bulut veya gaza gizlenen bir UFO, modülü takip etmiş görünüyor. Kesin olan bir şey var, hızı kesinlikle modülle aynıydı" dedi.

Apollo 16, NASA'nın Apollo Uzay Programına ait görevlerden biri. John Young, Charles Duke ve Ken Mattingly'den oluşan ekip, Orion adlı Ay Örümceği ile birlikte Ay'a iniş yaptı. Ancak komplo teorisyenleri bu görevde Apollo 16 modülünü bir UFO'nun takip ettiğini ileri sürüyor.

Tabii ki bu iddiayı ise ilk olarak ünlü UFO uzmanı Scott C. Waring ortaya attı. Waring yaptığı açıklamada, bulut veya gaz gibi bir şeyin içinde saklanan UFO'nun olduğunu ve modülü takip ettiğini belirtti.

Sabah'ın haberine göre, Waring, "Apollo 16 görevindeki fotoğraflara bakarken beyaz bulutu fark ettim. Bu bulut veya gaz, modülü takip etmiş görünüyor. Kesin olan bir şey var, hızı kesinlikle modülle aynı" dedi.

Ünlü komplo teorisyeni, UFO'nun Apollo 16 modülünün tehdit oluşturup oluşturmadığını kontrol ettiğini ileri sürdü.

Waring, panoramik fotoğraflarda bulutla gizlenmiş UFO'nun göründüğünü belirtti. Ay'daki bu UFO'nun Mars'taki uzay gemisiyle benzerlikler gösterdiğini de vurguladı.

Kaynak Thirdphaseoftmoon söz konusu görüntülerin, DSLR fotoğraf makinesine takılmış güçlü teleskopik bir objektifle çekildiğini belirtiyor.

YouTube kanalı görüntülerin, William Bennett isimli biri tarafından kendileriyle paylaşıldığını, söz konusu yapının da oldukça büyük olduğunu vurguladı.

UFO avcılarına göre kubbeli bu yapı, üstü kapalı bir stadyumdan bile daha büyük. Güneş ışığını da yansıtıyor. Thirdphaseoftmoon, kubbeli yapının dünya dışı canlılara ait olduğu yorumunda bulundu.
Bazı komplo teorisyenleri ise kubbenin sadece bir girişten ibaret olduğunu ve asıl merkezin de yeraltında bulunduğunu savundu.

Bununla birlikte The Sun geçtiğimiz ekim ayında Amerikan Hava Kuvvetleri'nde görev alan Karl Wolfe'nin, Ay'daki uzaylı yapılara ait çok gizli NASA fotoğraflarını gördüğünü iddia ettikten sonra gizemli bisiklet kazasında öldüğünü belirtti.

MARS YÜZEYİNDE KAZA YAPMIŞ UFO VAR!

Express.co.uk'nin aktardıklarına göre Waring, Mars'ta uzaylı heykeli ve kaza yapan bir UFO'dan geriye kalanları buldu. Waring, bu görselde uzaylı heykeli ve düşmüş bir UFO'ya ait olduğu parçaların yer aldığını ileri sürdü ve açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Alışılmadık bir uzaylı kültürü olsa da, akıllı bir varlığı işaret eden sıra dışı şeyler buldum. Nesnenin birinde beyaz saçlara sahip bir yüz görünüyor, ancak daha dikkatli bakıldığında ise ilk yüz üstünde ikinci bir yüz var. Bu bir heykel. Belki de bir birlik simgesi olabilir. İki büyük lider arasındaki bağları gösteriyor olabilir. "Ayrıca kaza yapmış UFO'ya ait kalıntılar var görünüyor. Üç büyük parça bunu işaret ediyor."

Scott C Waring'in açıklamaları sosyal medyada oldukça ilgi çekti. Komplo teorisyenine katılanlar olduğu gibi, bu duruma karşı çıkan birçok kişi de oldu.

Yapılan yorumların birinde, Mars'taki bu ve benzer bulguların sadece pareidolia etkisi olduğu belirtildi. Psikolojik bir fenomen olan pareidolia, nesneleri, tanıdık olan anlamlı bir şeylere benzetme durumu olarak açıklanıyor. Aynı durum sesler için de geçerli. Mars'taki kayaların insan suratına benzetilmesi bunun örneklerinden biri.

Başka bir yorumda ise kayanın erozyon veya başka bir sebeple aşındığı ve şeklinin uzaylı algısı yaşattığı vurgulandı. NASA da söz konusu durumun doğal bir aşınma sonucu oluştuğunu açıkladı.

aa1-003.jpgaa2-007.jpga8-008.jpga9-005.jpg

aa4-001.jpgaa5-004.jpgaa8-001.jpg