Nazlı Canyurt kimdir? Nazlı Canyurt kaç yaşında? Nazlı Canyurt nereli? Nazlı Canyurt spikerliğe nerede başladı?

Nazlı Canyurt kimdir? Nazlı Canyurt kaç yaşında? Nazlı Canyurt nereli? Nazlı Canyurt spikerliğe nerede başladı?
Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'a 'x' demesiyle taraftarların tepkisini alan spor spikeri Nazlı Canyurt araştırılmaya başlandı. Peki, Nazlı Canyurt kimdir? Nazlı Canyurt kaç yaşında? Nazlı Canyurt nereli? Nazlı Canyurt spikerliğe nerede başladı? İşte ayrıntılar...

Yaptığı yorumla bir anda tepkileri üzerine çeken Nazlı Canyurt'la ilgili detaylar..

NAZLI CANYURT KAÇ YAŞINDA? 

Nazlı Canyurt, 28 Ekim 1987 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlk ve orta öğretimini Bahariye ilköğretim okulunda tamamlayan Canyurt liseyi, Bostancı Lisesi'nde bitirdi. Üniversite eğitimini Balıkesir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Fakültesi'nde tamamlayan Canyurt'un çok sevdiği iş olarak habercilik ve televizyonculuğa girişi de üniversite son sınıfta oldu.

NAZLI CANYURT SPİKERLİĞE MEREDE BAŞLADI?

Üniversitenin son senesinde NTV Spor'da staj yapan Nazlı Canyurt sonrasında altı ay Londra'da yabancı dil ve Sports Management eğitimi aldı. Aldığı eğitimlerin ardından Kanal Türk'te muhabir olarak çalışmaya başladı. Ardından da aynı medya grubunun haber kanalı olan Bugün Tv'de spor spikerliğine başladı. Spor bültenlerinin yanı sıra her hafta pazar günleri Tolga Becer ile birlikte Canlı Gol programını da hazırlayıp sundu. Nazlı Canyurt 1 Eylül 2011'de Beın Sports kanalında çalışmaya başladı.

beinsports-spikeri-nazli-canyurt-kimdir-kac-yasinda-nazli-canyurt-instagram-hesabi-7462.jpg