“Ne yolsuzluğu oturduğu ev bile kira”

“Ne yolsuzluğu oturduğu ev bile kira”
Gazeteci Çağlar Cilara, Mansur Yavaş hakkında ilginç bir detay paylaştı. Cilara, Yavaş ile yaptıkları sohbette, oturduğu evin kira olduğunu söylediğine vurgu yaptı, “Ne yolsuzluğundan bahsediyorsunuz? Kendisine bir ev bile alamamış” ifadesini kullandı.

Hükümete yakın araştırma şirketleri dahil, neredeyse anketlerin tamamında önde görünen CHP ve İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mansur Yavaş hakkında hazırlanan iddianameye tepkiler büyüyor.

Yavaş’ı sunuculuğunu yaptığı televizyon programına konuk eden Çağlar Cilara da sosyal medya hesabından yaşanan son gelişmelere yönelik bir açıklamada bulundu.

Cilara, “Bir ay önce Mansur Yavaş'ı televizyon programımda ağırlamıştım. Programdan 1 saat önce gelmişti. Sohbet ederken oturduğu evin kira olduğunu söylemişti. Siz ne yolsuzluğundan bahsediyorsunuz? Kendisine bir ev bile alamamış” mesajını paylaştı.

MAL VARLIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Mansur Yavaş, geçtiğimiz günlerde, 'Şeffaflık Taahhütnamesi' imzalayıp kendisi ve ailesinin mal varlığını açıklamıştı. Taahhütnamenin ilk maddesinde, “Belediye başkanı olarak birinci derece akrabalarımı da içeren mal varlığı bildirimlerimin, yıllık olarak ilan edilmesini sağlayacağım” ifadelerine yer verilmişti.

İlgili Haberler