Hükümet savunucu Batırel millete yeni ara gazı verdi. Her şey 2023'te Erdoğan seçilirse düzelecekmiş

Hükümet savunucu Batırel millete yeni ara gazı verdi. Her şey 2023'te Erdoğan seçilirse düzelecekmiş
"Şakkadanak" çıkışıyla tanınan Türkiye Gazetesi yazarı Necmettin Batırel, "1 yıl içinde Türk Lirası gerçek değerine kavuşacak, enflasyonun esamesi okunmayacak, 2023’te Türkiye yeniden doğacak" dedi.

Bugünkü köşesinde üretimde kullanılan ham madde, ara mallar, makine teçhizatlarına döviz olarak ödeme yapıldığını ifade eden Türkiye gazetesi yazarı Necmettin Batırel,  “Üretim maliyetleri yükselince de ister istemez bu artışlar fiyatlara yansıyor ve enflasyona sebep oluyor… Peki, Türkiye bu cendereden nasıl çıkacak? Biz hep kazançlarımızı Rusya’ya İran’a mı vereceğiz? Hayır! Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Yarın Ankara’ya gelecek olan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile en az 10 milyar dolarlık SWAP anlaşması imzalanacak” diye yazdı.

Türkiye’nin petrol ve doğalgaz keşifleri sayesinde çağ atlayacağını öne süren Batırel, “1 yıl içinde cari açık, tarihin sayfalarına gömülecek, döviz baskısı tamamen ortadan kalkacak, Türk lirası gerçek değerine kavuşacak, enflasyonun esamesi okunmayacak. 2023’te Türkiye yeniden doğacak. Düşmanlar kahrolacak, dostlar sevinecek…” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler