Neden Aşil topuğu?

Mitolojiye göre Aşil, Truva Savaşındaki Greklerin büyük savaşçısıdır. Annesi bu savaşçıyı kutsal Nehir'de yıkayarak, kutsamış ancak bu kutsayış sırasında ellerinin suya değmemesi gerektiği için bebeğini suya topuğundan tutarak sokabilmiştir. Rivayete göre ne ok, ne de kılıç işlermiş Aşil'e.. Bu derece ölümsüzlükle kutsanmış olan Aşil'in ölümlü olduğu tek noktası ise Nehir'de annesinin elleri ile tuttuğu ve ıslanamayan topuğu olmuş..

Herkesin, her olayın ''nehirde ıslanamayan'' bir yeri mutlaka vardır. Köşe adım bu neden ile ''Aşil topuğu'' dur. Sizlere her Çarşamba ve Cumartesi günleri olayların, kişilerin  ''Aşil topuğu'' kısmını göstermeye, anlatmaya çalışacağım..

ODATv'de yazmış olduğum yazılardan beni tanıyanlar, takip edenler bilirler ki yazılarımda daima bilgi, belge ve araştırma sonuçlarını yazarım. Kumpas davalarından biri olan Ergenekon Davası'nda her türlü hukuksuzluk ve mağduriyeti yaşamış biri olarak yazılarımdaki kişilerin aynı mağduriyeti yaşamaması için her türlü hassasiyeti gösterip, araştırmalarımı defalarca gözden geçirdikten sonra siz değerli okuyucular ile paylaştığımı belirtmek isterim..

Sizlere, yandaş medyanın korkudan ''kör'', "sağır'', ''dilsiz'' olduğu olayları tüm gerçek hali ile aktaracağım.. Neleri okuyacaksınız?

Adana'da 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar eden ve buna rağmen serbest bırakılan imamı ve çocuğun ailesinin mücadelesini,

Emeklilikte Yaşa Takılan (EYT) yüzbinlerce insanın haklı çığlıklarını,

Sayıştay raporlarına yansıyan ''YAĞMA'' ve ''TALAN'' haberlerini,

Fetullahçı Terör Örgütü(FETÖ)'ne mensup azılı kişiler, ekonomik ve siyasi güçleri ile dışarıda ellerini kollarını sallayarak gezerken, masum kişilere yapılan haksızlıkları,

Atanamayan Öğretmenlerinin mücadelesini,

Flormar işçileri gibi ekmek ve hak mücadelesi veren işçi kardeşlerimin destansı direnişlerini,

Doğu Türkistanlı soydaşlarımızın haykırışlarını,

Şanlıurfa'da okula gidebilmek için zorlu kış şartlarında 8 Km. çamur içinde bata çıka mücadele eden çocuklarımızı,

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'e kin ile saldıran hainleri,

Türk Ulusunun ödediği vergileri müteahhitlere, yandaşlara peşkeş çekenleri,

İşin özü şudur, nerede haklı bir mücadele var ise, nerede yükselen bir feryat var ise elimden geldiğince sizlerin desteği ile de herkesin sesi olmaya çalışacağım..

Yazılı ve görsel medyanın yaşanan onca rezalete ve mağduriyete sessiz kaldığı bir dönemde muhteşem yazarların bulunduğu kadrosu ve dik duruşu ile Yeniçağ ailesine teşekkür ederim. Tüm dostlara merhaba...

Cumartesi görüşmek üzere..

 

Yazarın Diğer Yazıları