Nemanja Bijelica geceye damga vurdu

Nemanja Bijelica geceye damga vurdu
NBA’de Scramento Kings forması giyen Nemanja Bijelica, attığı son saniye basketiyle geceye damga vurdu. Bir dönem Fenerbahçe forması giyen yıldız oyuncu, takımının Houston Rockets’ı 119-118 mağlup ettiği maçın bitimine bir saniye kala attığı üçlükle galibiyeti getirdi.

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Nemanja Bijelica, NBA’de geceye damga vurdu. Sacramento Kings forması giyen Sırp basketbolcu, Houston Rockets karşısında takımına galibiyeti getiren basketi attı.

Gecenin en heyecanlı maçlarından biri olan Houston Rockets-Sacramento karşılaşması son saniyeye kadar kafa kafaya gitti. Bitime 1 saniye kala kenardan topu alan Nemanja Bjelica potayı görür görmez atışını yaptı. Yıldız basketbolcunun o sayısı takımına maçı getirirken salonda inanılmaz bir son yaşandı.

Nemanja Bjeliva karşılaşmayı 17 sayı (3/7 üçlük), 4 ribaund, 3 asistle tamamladı, bir diğer eski Fenerbahçeli; Bogdan Bogdanovic 13 sayı (3/6 üçlük), 3 ribaund, 1 asist üretti.

Houston Rockets’ta ise Russell Westbrook 34 sayı, 8 asist, 3 ribaund, James Harden 27 sayı, 10 asist, 4 ribaund, 8 top kaybı, Clint Capela 13 sayı, 17 ribaundluk istatistik oluşturdu.