Nenad Bjelica Hırvat basınına konuştu: “En ciddi teklif Fenerbahçe’den ama…”

Nenad Bjelica Hırvat basınına konuştu: “En ciddi teklif Fenerbahçe’den ama…”
Fenerbahçe’de teknik direktörlük için adı en çok anılan isimlerden Nenad Bjelica Hırvat basınına yaptığı açıklamada Başkan Ali Koç ile 3 defa görüştüklerini söyledi. Aldığı en büyük teklifin sarı lacivertlerden geldiğinin altını çizen teknik adam, finansal konularda görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Fenerbahçe ile teknik direktörlük için ismi anılan Hırvat çalıştırıcı Nenad Bjelica, Hırvatistan basınına açıklamalarda bulundu.

Görüşmelerin devam ettiğini söyleyen ancak henüz anlaşma sağlayamadıklarını belirten Bjelica, “Birçok kulüpten teklif aldım ama Fenerbahçe’nin teklifini ayrı bir yere koymak gerekiyor. Çünkü teklif aldığım kulüpler içinde en büyüğü” dedi.

‘ALİ KOÇ İLE 3 KEZ GÖRÜŞTÜK’

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile 3 kez görüştüğünü açıklayan Hırvat teknik adam, “İlk iki görüşme daha bilgilendiriciydi, son görüşmemizde tüm şartları konuştuk. Başkan Ali Koç, Türkiye’nin en güçlü insanlarından birisi” şeklinde konuştu.

Sarı-lacivertlilerle anlaşma aşamasında olduğunu söyleyen Bjelica, “Finansal konular üzerinde görüşmelerimiz sürüyor. Ancak herhangi bir şekilde kesinleşmiş bir anlaşma yok” ifadelerini kullandı.