Bakan Koca’dan ‘Hacivat ve Karagöz’lü sitem: Nerede o eski sahurlar?

Bakan Koca’dan ‘Hacivat ve Karagöz’lü sitem: Nerede o eski sahurlar?
Sağlık çalışanlarının yaşadıkları sorunlar her geçen gün gündeme gelmeye devam ederken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan ise 'Hacivat ve Karagöz’lü sahur sitemi geldi.

Sağlık çalışanlarının yaşadıkları sorunlar her geçen gün gündeme gelmeye devam ediyor. İstedikleri haklara ulaşamayan sağlık çalışanları çareyi iş bırakma eylemi yaparak arıyor.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle yurt dışına giden veya özel sektöre geçmek zorunda kalan hekimler için "Varsın, gidiyorlarsa gitsinler” sözlerini dahi sarf ederken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

Koca, sahur vaktinde yaptığı paylaşımda Hacivat ve Karagöz gölge oyunundan bir diyaloğa yer vererek ‘nerede o eski sahurlar’ siteminde bulundu.

Koca, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“HACİVAT: Uğurlar olsun Karagöz''üm! Ben de dükkânıma gidiyordum, birlikte yürüyelim mi? KARAGÖZ: Birlikte yün mü yiyelim? HACİVAT: Ne yün yemesi canım, yani beraber gidelim. KARAGÖZ: Hangi berbere gidelim? - Nerde o Hacivat Karagöz oyunlu sahurlar! Gören var mı? Hayırlı sahurlar. “


 

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Koca’nın paylaşımına yanıt veren sağlık çalışanları, “Yıllardır sesimizin duyulmamasının, taleplerimizin anlaşılmamasının sebebini şimdi anladım” ifadelerini kullanırken, bazı vatandaşlar ise hastane randevu sisteminden şikayet etti.

Gazeteci Zafer Arapkirli de, “SAĞLIK” BAKANI… Doğru seçim” ifadeleri ile Koca’yı eleştirenler arasında yer aldı. 


 

İlgili Haberler