Nergis Kumbasar canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Nergis Kumbasar canlı yayında hüngür hüngür ağladı
Nergis Zamanı programının sunucusu Nergis Kumbasar, Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili konuşulunca Kumbasar hüngür hüngür ağladı.

Nergis Kumbasar bugünkü programında şarkıcı Metin Arolat'ı ağırladı. Metin Arolat'ı görür görmez gözyaşlarına boğulan Kumbasar, ‘Metin bizim canımız. Onu karşımda görünce çok başka yerlere gittim.' dedi.

Gözyaşlarına boğulan Kumbasar sözlerine şöyle devam etti:  “ Biz evliyken de çok beraber olduğumuz için Metin ve Erbil ile… Başka yerlere gittim. İnşallah geçmiş olur. Çünkü başka bir şey bekliyorum. İlk günden beri bu konuyla ilgili kendimi o kadar sıkıyorum ki… Çünkü ümidimiz var. Hepimizin ümidi var. Ben çok umutluyum… Çocuklar da… Umut çok önemlidir. Çok güzel bir söz var ‘çıkmadık candan ümit kesilmez…’ Çok güçlü bir insan, çok şeyler atlattı. İnşallah… “

NERGİS KUMBASAR KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA

Nergis Kumbasar, 25 Mayıs 1963 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Profesörü Abidin Kumbasar'ın kızı olan Nergis Kumbasar, babasının çalışmaları nedeniyle anaokulunu Amerika Birleşik Devletleri'nde bitirdi. TED Ankara Koleji'ne devam ederken annesi tarafından mankenlik ve zarafet okuluna gönderildi. Daha sonra Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ndeki iktisat öğrenimini yarıda bırakarak İstanbul'da mankenlik yapmaya başladı. Bu kararı için ileriki yıllarda "en büyük pişmanlığım" ifadesini kullanacaktı. O dönemde pek çok reklam filminde oynadı. 1985'te TRT'de ekrana gelen Dokuzuncu Hariciye Koğuşu dizisindeki Nüzhet rolüyle oyunculuğa adım attı. Ayrıca 1980'lerde sunuculuğa da başladı.

1989'da Türk oyuncu ve şovmen Mehmet Ali Erbil ile evlendi. 1995'te bu evliliğinden Yasmin adında bir kızı oldu. 1996'da ise eşinden boşandı. 2000'de Eyvah Kızım Büyüdü dizisindeki Berna rolüyle ekrana döndü. İleriki yıllarda çeşitli yapımlarda yer aldı. 2007'de Evimin Erkeği dizisiyle senaristliğe adım attı. Kiralık Aşk adlı dizide Neriman karakteri canlandıran Nergis Kumbasar, son olarak ise 5 bölüm sonra final kararı alan Darısı Başımıza isimli dizide rol almıştır.

Nergis Kumbasar, Nergis Zamanı isimli programın sunuculuğunu üstlenmektedir.