Netflix Hakan Muhafız dizisi ne zaman başlayacak?

Netflix Hakan Muhafız dizisi ne zaman başlayacak?
Netflix'in orjinal Türk dizisi Hakan Muhafız The Protector'dan ilk fragman geldi. Başrolünü Çağatay Ulusoy'un aldığı Hakan Muhafız ne zaman başlayacak?

Hakan Muhafız dizisi ne zaman saat kaçta başlayacak? Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan Muhafız'ın başrolünde Çağatay Ulusoy ve Hazar Ergüçlü var. Fragmanı şimdiden heyecan uyandırmaya başladı. Çekimleri İstanbul'da yapılan The Protector Hakan Muhafız dizisinde Çağatay Ulusoy süper kahraman rolünde. Ona eğitim veren ise Hazar Ergüçlü olduğu görülüyor.

HAKAN MUHAFIZ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin eylül ayında yayınlanması planlanıyordu fakat Netflix, çekilen ilk 5 bölümü beğenmeyince yayın tarihi ertelendi ve 14 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak.

HAKAN MUHAFIZ DİZİSİ KONUSU

Geçen ay ilk tanıtımını paylaşan dizi, ilginç bir kahramanlık öyküsünü merkezine oturtuyor. Netflix'in paylaştığı özet ise şu şekilde: "Hakan'ın sıradan devam eden hayatı, İstanbul'u korumakla yükümlü, gizli ve kadim bir zümreye bağlı olduğunu öğrendiğinde birden altüst olmuştur. Yaşadığı şehir, Ölümsüzler'in tehdidi altındadır. Hakan şehri nasıl koruyacağını hızlıca öğrenmek zorundadır. Ancak, hazırlıksız yakalandığı bu görevi üstlenmeyi reddetmektedir. Hakan, Son Muhafız olarak kaderinin gerektirdiğini yerine getirebilecek mi?" 14 Aralık‘ta ilk sezonun tüm bölümleri yayınlanacak olan dizide Çağatay Ulusoy'a Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Mehmet Kurtuluş ve Okan Yalabık eşlik ediyor.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

23 Eylül 1990 yılında doğmuştur ve 26 yaşındadır. Çağatay Ulusoy terazi burcudur.
Boyu 1.90 cm olan Ulusoy, 81 kilodur. Çağatay Ulusoy kahverengi saçlara ve göz rengine sahiptir. İstanbul'da doğmuş ve büyümüştür. Kendisiyle beraber iki çocuğu olan bir aileye sahip olan Ulusoy'un küçük bir erkek kardeşi vardır. Erkek kardeşi Atalay Ulusoy'dur. Çağatay Ulusoy'un annesi Refiye Ulusoy Boşnak kökenlidir. Ulusoy'un babası Aylin Ulusoy ise Bulgaristan göçmenidir.

Çağatay Ulusoy İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümü mezunudur. Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almıştır. Modellik yapmaya 2010 yılında başlayan Çağatay Ulusoy bu yıl içinde Best Model Of Turkey'e katılmış ve birinci olmuştur. Ulusoy sonra Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersleri almış ve burada bulunan hocası Vahide Gördüm ile Adını Feriha Koydum isimli dizide oynamıştır. İlk oyunculuk deneyimi olan bu dizide Emir karakterini canlandıran oyuncu bu diziden sonra oldukça ünlü biri haline gelmiştir. Oyuncu daha sonra Medcezir adlı dizide oynamış ve bu dizideki rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile bir süre ilişki yaşamıştır. Ulusoy'un ilk sinema filmi Delibal isimli 2015 yapımı olan filmdir. ve içerde dizisinin sarp karakterini canlandırır.