Netflix kullanıcıları buna çok sevinecek. Herkesin beklediği özellik nihayet geliyor

Netflix kullanıcıları buna çok sevinecek. Herkesin beklediği özellik nihayet geliyor
Popüler video izleme uygulaması olan Netflix, yeni özelliği olan 'Direct' için denemelerine başladı. İzleyecek bir şey bulmakta zorlanan kullanıcılar için yapılan uygulama Fransa'da test edilmeye başlandı. Netflix'in yalnızca web sürümünde çalışan özellik mobil uygulama ya da TV uygulaması üzerinden şimdilik izlenemeyecek.

Webtekno'da yer alan habere göre, Dijital medya sektörünün devi Netflix, geleneksel TV modeline geri dönüyor. İnsanların isteklerini dikkate alıp yeni özellikler geliştiren dijital medya devi, bu ayın başlarında Fransa'da yeni bir özelliği test etmeye başladı.

KARARSIZ KULLANICILAR İÇİN GELİŞTİRİLDİ

'Direct' adı verilen bu özellik, tıpkı geleneksel TV kanallarında olduğu gibi gerçek zamanlı yayın yapacak. Şirket, bu yeni özellikle birlikte ne izleyeceğine karar veremeyen kullanıcıları hedefliyor.

ŞİMDİLİK SADECE FRANSA'DA

Şimdilik yalnızca Fransa'da belirli sayıda kullanıcı ile test edilen Netflix Direct, önceden hazırlanmış Netflix içeriklerini gerçek zamanlı olarak yayınlayacak. Kullanıcılar, menüdeki yeni 'Direct' sekmesine tıkladığında popüler filmler, diziler ve belgesellerin önceden programlanmış bir hali karşılarına çıkacak.

SİSTEM NASIL İŞLEYECEK?

Direct'teki yayın kişiye özel olmayacak ve sürekli devam eden bir akış kullanıcıları karşılayacak. Yani buradaki içeriği geri sarma seçeneği bile olmadan, tıpkı normal bir TV kanalında olduğu gibi gerçek zamanlı olarak izleyebileceksiniz.

Yayın kişiye özel olmayacak ve sürekli devam eden bir akış kullanıcıları karşılayacak. Yani buradaki içeriği geri sarma seçeneği bile olmadan, tıpkı normal bir TV kanalında olduğu gibi gerçek zamanlı olarak izleyebileceksiniz.

SADECE WEB SÜRÜMÜNDE

Önümüzdeki aralık ayında tüm Fransa'da kullanılabilir olacak özellik, Netflix'in yalnızca web sürümünde çalışıyor. Bir başka deyişle Fransız kullanıcılar, mobil uygulama ya da TV uygulaması üzerinden 'Netflix Direct' yayınını izleyemeyecekler.