Netflix, Türkiye’den çekiliyor mu: Resmi açıklama geldi

Netflix, Türkiye’den çekiliyor mu: Resmi açıklama geldi
Türkiye’den çekileceği iddiaları gündemdeki yerini koruyan Netflix’ten yeni bir açıklama geldi. Netflix sözcüsü, “Şu anda yapım aşamasında olan ve yakında çekimlerine başlanacak projelerimiz için çok heyecanlıyız ve bu hikayeleri dünyanın her köşesindeki üyelerimizle paylaşmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

İnternet üzerinden dizi ve film yayını yapan ve Türkiye’den çekileceği iddia edilen Netflix’ten açıklama geldi. Netflix Sözcüsü, yaptığı açıklamada yapım sürecinde olan ve yakında çekimlere başlanacak projeler için heyecanlı olduklarını belirtti.

Netflix’ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Netflix olarak Türkiye’deki üyelerimize ve kreatif camiaya derinden bağlılığımızı sürdürüyoruz. Birlikte çalıştığımız birbirinden yetenekli isimlerle gurur duyuyoruz. Şu anda yapım aşamasında olan ve yakında çekimlerine başlanacak projelerimiz için çok heyecanlıyız ve bu hikayeleri dünyanın her köşesindeki üyelerimizle paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.”

AKP’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Netflix’ten yapılan açıklama öncesi AKP’den Netflix’in Türkiye’den çekileceği iddialarına yönelik açıklama gelmişti. AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Netflix ile bir görüşme yaptıkları iddilarını yalanlayarak şu ifadeleri kullanmıştı:

“#NetflixTurkey ne siyasi düzeyde AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı ile ne de resmi düzeyde İletişim Başkanlığı ile görüştü. Türkiye'den gitmeyi neden düşünsünler? Netflix'in daha derin işbirliği ile Türk kültürüne, sanatına dönük daha yüksek hassasiyet göstereceğine inanıyorum” 

mahigr-001.jpg

İlgili Haberler