The Crown için yeni kraliçe belli oldu

The Crown için yeni kraliçe belli oldu
The Crown için yeni kraliçe belli oldu. Netflix’in izlenme rekorları kıran dizisinin 5.sezon için çekimleri devam ediyor. dizinin 2.Elizabeti Imelda Staunton olacak.

İngiliz Kraliyet Ailesinin yaşantısını ve 2.Elizabet dönemini anlatan The Crown dizisi yayınlanmaya başladığı tarihten itibaren her sezonu merakla bekleniyor. Dizi, Kraliyet hayatını tüm çarpıcılığı ile gözler önüne seriyor. Kraliyet ailesinin dizi yayına girdiği tarihten itibaren rahatsız olduğu söylentileri ise gündemi bir hayli meşgul etmişti.  Özellikle 4.sezonda Prenses Diana’nın da yapıma katılması, dizinin izlenme rekorları kırmasına sebep olmuştu.

THE CROWN İÇİN YENİ İSİM BELLİ OLDU
Dizinin 1 ve 2.sezonunda 2.Elizabet’e hayat veren Claire Foy, oyunculuğu ile izleyicileri kendisine hayran bırakmıştı. 3.sezonda Elizabet rolünü Claire Foy’dan devralan isim ise Olivia Colman olmuştu. Olivia Colman yapımdaki başarısından dolayı Altın Küre’de En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almaya hak kazanmıştı.

Donanım Günlüğün’de yer alan habere göre, Kraliyet ailesinin renkli ve entrikalarla dolu hayatlarını seyirciyle buluşturan Netflix platformu, 5.sezon için yeni kraliçeden ilk görseli paylaştı. Bizce yeni sezonda Imelda Staunton, Elizabet rolüne çok yakışmış gibi görünüyor. Bu görselden sonra The Crown severler yeni sezon için heyecanlanmış durumda.

Netflix, yapımın 5.sezonu çekimlerinin Covid 19 nedeniyle ertelendiğini duyurmuştu fakat yeni kraliçe paylaşımı sonrası çekimlerin başladığını görmek The Crown izleyicilerini sevindirdi.

Dizinin yapımcılığını Andrew Eaton, yönetmenliğini ise Stephen Daldry üstleniyor.

İlgili Haberler