Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 3 personel alacak

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 3 personel alacak
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi engelli ve eski hükümlü 3 işçi alacak. Son başvuru tarihi 21 ocak 2022 olarak duyuruldu. 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi engelli ve eski hükümlü 3 işçi alacak.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğünden:

"Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi merkez ve ilçe tüm birimlerinde sürekli işçi olarak istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu''nun 4/D maddesi ve 4857 sayılı iş Kanunu ve "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına işçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" ile "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yararlananların işçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri kapsamında iŞKUR aracılığı ile Kura usulü 2 Engelli, 1 Eski Hükümlü sürekli işçi alınacaktır." açıklaması yapıldı.

GENEL ŞARTLAR

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak,
2) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak,
3) Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak veya muaf olmak)
4) Durumlarını ilgili mevzuata göre, yetkili sağlık kuruluşlarından alınan engelliler için sağlık kurulu raporuyla (Doğuştan ya da sonradan herhangi bir nedenle bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal yeteneklerini çeşitli derecelerde kaybetmesi nedeniyle toplumsal yaşama uyum sağlama ve günlük gereksinimlerini karşılamada güçlükleri olan ve korunma, bakım, rehabilitasyon, danışmanlık ve destek hizmetlerine ihtiyaç duyan kişilerden tüm vücut fonksiyon kaybının en az yüzde kırk olduğunu belirten sağlık kurulu raporu) belgelendirmeleri gerekmektedir.

Talep şartlarım taşıyan adaylar, 17.01.2022-21.01.2022 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüklerinden/Hizmet Merkezlerinden veya https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden "İş Arayan" linkine T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile giriş yaparak başvuru yapabilecekler.