Nihat Özdemir, Şenol Güneş'i Mart'ta satmış

Nihat Özdemir, Şenol Güneş'i Mart'ta satmış
A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz oldu. Düzenlenen imza töreninde konuşan Kuntz, Milli Takım'ın mart ayındaki performansının kendisini çok etkilediğini açıkladı. Bu durum, "TFF ile Kuntz, Mart ayından beri görüşüyor mu" yorumlarına neden oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva''daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri''nde Alman teknik adam Stefan Kuntz için imza töreni düzenledi.

MART AYINDAKİ PERFORMANS ETKİLEMİŞ

Törende açıklama yapan Kuntz, Milli Takım''ın 2022 Katar Dünya Kupası Elemeleri''nde oynadığı Hollanda, Norveç ve Letonya maçlarındaki performansından çok etkilendiğini ve bu işi almaya karar verdiğinde kendisini heyecanlandıran şey olduğunu açıkladı.

Kuntz, "Mart ayındaki performans, bu işi almaya karar verdiğimde beni heyecanlandıran şey oldu. Takımın potansiyelini orada görmüş oldum. Yapacağım şey, o potansiyele tekrar nasıl ulaşabiliriz, bunu bulmak." diye konuştu.

GÖRÜŞMELER MART''TA MI BAŞLADI?

Bu açıklama sonrası TFF - Kuntz görüşmelerinin Mart ayında başladığı düşünülmeye başlandı.

TFF, yaptığı açıklamayla birlikte Şenol Güneş ile karşılıklı olarak anlaşarak yolların ayrıldığını açıklamıştı.

"DAHA AZINI VERDİK"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir de A Milli Takım''ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu ve "Tazminatında yazan maddenin yarısının daha azını verdik" dedi.

İlgili Haberler