Nihat Zeybekci “Biz İzmir'i AKP'li yapmayacağız, AKP’yi İzmirli yapacağız”

Nihat Zeybekci “Biz İzmir'i AKP'li yapmayacağız, AKP’yi İzmirli yapacağız”
AKP İzmir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, “Biz İzmir'i AKP yapmayacağız, AKP'yi İzmirli yapacağız” ifadelerini kullandı.

Şarap çıkışının ardından İsmet İnönü’nün sözleriyle İzmir seçmenine seslenen AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışmalarına devam ediyor.  Habertürk'te Veyis Ateş'in sorularını yanıtlayan Cumhur İttifakı’nın AKP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Zeybekci, İzmir'in ekonomide Türkiye'nin gerisinde kaldığını ileri sürdü. İzmir'i bilim, teknoloji ve yazılım alanında dünyanın cazibe merkezine getireceklerini anlatan Zeybekci, iki yıl içerisinde şehrin trafik sorununu rahatlatacaklarını belirtti.

“İZMİR’DE AKP GÖNÜLLERE GİREMİYOR”

Zeybekci, “Bizim seçimlerde söylediğimiz şu, önce gönüllere gireceğiz. Bu tüm siyasi partiler için geçerli. Nasıl ki CHP, Erzurum, Konya ve Kayseri'de tam hitap edemiyorsa, tam anlamıyla gönüllere giremiyorsa bizimki de aynı sebepten dolayı. Biz İzmir'i AKP yapmak gibi bir yöntem uyguladıysak, bu yanlıştır, ki bence AKP'yi İzmirli, CHP'yi Erzurumlu yapmak lazım."

İlgili Haberler