Nil Karaibrahimgil ne yaptıysa oğlunu ikna edemedi!

Nil Karaibrahimgil ne yaptıysa oğlunu ikna edemedi!
Nil Karaibrahimgil, mutlu bir evlilik sürdürdüğü reklamcı Serdar Erener ve oğlu Aziz Arif ile mavi tura çıktı. Bodrum'un ıssız koylarına demir atan aile, teknelerinde görüntülendi. Nil Karaibrahimgil, oğlunun önce denize girmesini, sonra da kitap okumasını istedi ancak başarılı olamadı.

Nil Karaibrahimgil, 2010’da evlendiği Serdar Erener ve 2014’te dünyaya getirdiği Aziz Arif ile sezonu açtı. Kurban Bayramı’nı da geçirmek için soluğu Ege’de aldılar. Tekneleriyle mavi tura çıktılar. Dün de Bodrum’un ıssız koylarından birine demir attılar.

Nil Karaibrahimgil, tekne tatilinde dijital oyunlardan başını kaldırmayan oğlunun elinden hem tabletini hem de bilgisayarını aldı, Aziz Arif’in yüzü asıldı.

Nil Karaibrahimgil, bir köşede oyun oynayan oğlunu tabletinden ayırabilmek için de çok uğraştı. Aziz Arif’i önce “Gel kitap okuyalım” diyerek ikna etmeye çalışan Karaibrahimgil başarılı olamadı.
Daha sonra ona denize girmeyi teklif etti. Aziz Arif buna da yanaşmayınca ünlü şarkıcı çareyi tablet ve bilgisayarını oğlunun elinden almakta buldu. 

İlgili Haberler