Nisa paylaştı Barış anında yazdı! İkilinin arasından su sızmıyor

Nisa paylaştı Barış anında yazdı! İkilinin arasından su sızmıyor
Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı arasındaki son gelişmeler Survivor hayranları tarafından yakından takip ediliyor.  Alaçatı'da bir sahilde poz veren Survivor Nisa Bölükbaşı paylaşımına, "Kalbim ve ruhum aynen burası gibi" notunu ekledi. Nisa'nın gönderisine ilk yorum ayıcık emojisiyle Barış Murat Yağcı'dan geldi.

Sabah'ın haberine göre, Survivor Nisa ve Barış Murat Yağcı arasındaki aşk dedikoduları gündeme damgasını vururken son olarak Anıtkabir gezisinden sonra ikili Alaçatı'ya gitmişlerdi. Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı, sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşmayı ihmal etmezken Survivor Nisa'nın fotoğrafına Survivor Barış'an jet yanıt geldi...

Nisa Bölükbaşı Survivor programının sona ermesinin ardından memleketi Prag'a dönmüştü. Prag'ta ailesiyle zaman geçiren Nisa Bölükbaşı İstanbul'a gelince soluğu Barış Murat Yağcı'nın yanında aldı.
İkilinin arasındaki samimi görüntüler aşk iddialarının fitilini ateşledi. Çeşme'de bir mekan çıkışında sarmaş dolaş görüntülenen ikili geçtiğimiz günlerde Anıtkabir'i ziyaret etmişti.

Anıtkabir gezisinden sonra ikili Barış Murat Yağcı'nın doğduğu Alaçatı'ya gitti. Barış Murat Yağcı'nın Nisa'yı Alaçatı Hacımemiş'teki babasının yanına tanışmak için götürdüğü iddia edildi.

'KALBİM VE RUHUM'

Alaçatı'da bir sahilde poz veren Survivor Nisa Bölükbaşı paylaşımına, "Kalbim ve ruhum aynen burası gibi" notunu ekledi. Nisa'nın gönderisine ilk yorum ayıcık emojisiyle Barış Murat Yağcı'dan geldi.

nisassssssssss.jpgbar-004.jpg