Norm Ender Okan Bayülgen'in programında isyan etti! Artık yeter ya, bıktık bu siyasetçilerden

Norm Ender Okan Bayülgen'in programında isyan etti! Artık yeter ya, bıktık bu siyasetçilerden
Ünlü rapçi Norm Ender Okan Bayülgen'in Uykusuzlar Kulübü programına konuk oldu.

Daha önce İbrahim Selim''in Youtube kanalında "çıplak denize girmek istiyorum" açıklamasıyla ilgili konuşan Norm Ender, sözlerinin cımbızlandığını iddia edip, bundan rahatsız olduğunu söyledi. 

Okan Bayülgen ise "ben de hep çıplak denize girerim, ne var bunda" diye karşılık verdi.

"Çıplak denize girmek" tartışmasıyla başlayan sohbet siyasetçilere geldi. 

"ARTIK BIKTIK YANİ"

"20 senedir böyle çılgınlar yapan sanatçıların adını filan duymuyorum"  diyen Norm Ender "Hayır böyle bir şeyin konu olduğunu da duymuyorum. 20 senedir ülkenin megastarları siyasetçileri. Artık bıktık yani… Birinin 9 kanalı var, birinin 8 kanalı var. Birinin bilmem kaç kanalı var. Sabahtan akşama kadar bu. Böyle delilikleri, çılgınlıkları bırakın da sanatçılar yapsın ya. Sabah akşam yatıyoruz, kalkıyoruz siyaset. Öbür tarafdan ama lafıma dikkat edeyim, politik doğruculuk. Öbür taraftan hayvanseverleri gücendirmeyeyim, feministleri gücendirmeyeyim. Bunları gücendirmeyeyim, şunları gücendirmeyeyim, abi yeter. Bu baskı ne ya" ifadelerini kullandı.

"NİYE ÇIPLAK TATİLE ÇIKMIYORUZ"

Norm Ender''in bu sözleri üzerine Okan Bayülgen de "Harikasın, o kadar iyi anlaşıyorum ki bu adamla kafa olarak. Niye birlikte çıplak bir tatile çıkmıyoruz" şeklinde yanıt verdi. 

İlgili Haberler