Norm Ender'in Demet Akalın'a söylediği sözler Okan Kurt'u kızdırdı

Norm Ender'in Demet Akalın'a söylediği sözler Okan Kurt'u kızdırdı
Şarkıcı Demet Akalın, sahne aldığı mekânda beğenmediği şampanyayı garsonun başından aşağı döktüğü için kendisine “Bunu ancak çaptan düşmüş bir popçu yapar” diyen Norm Ender’e cevap verdi. Akalın, bu yoruma Okan Kurt’un çok kızdığını belirtti ve “Okan’ı zor tuttuk. Çok sinirlendi. Bu tarz konuşamaz” dedi.

Ünlü popçu Demet Akalın, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserlerinde sahne aldı. Boğaz’ın muhteşem atmosferinde unutulmayacak bir şova imza atan Akalın sahnesinin tüm gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

Konser öncesi soruları yanıtlayan ünlü şarkıcı, ünlü rapçi Norm Ender’le yaşadığı polemikle ilgili de konuştu.

Sahne aldığı mekânda beğenmediği şampanyayı garsonun başından aşağı döktüğü için kendisine “Bunu ancak çaptan düşmüş bir popçu yapar” diyen Norm Ender’in Okan Kurt’u kızdırdığını belirten Akalın sözlerini şöyle sürdürdü: “Okan’ı zor tuttuk, çok sinirlendi. Bu tarz konuşamaz. Kimseyle sorunumuz yok. Linç kültüründen vazgeçmek lazım.”

Demet Akalın’ı konserde yalnız bırakmayan Sinan Akçıl da Norm Ender’in sözlerine yanıt verdi:

“Demet Akalın’a ‘çapsız popçu’ diyorsa, o da magazinle gündeme gelmek için bu hareketleri yapmayacak. Bu hareketler de çok çaplı hareketler değil. Demet bir hata yapmıştır, bunun bedelini de gözyaşlarıyla ödemiştir.”
 

İlgili Haberler