Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü memur alacak

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü memur alacak
Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü 17 kamu personeli alacak. İşte detaylar…

Resmi gazetede yayımlanan personel alımı ilanlarına göre, İçişleri Bakanlığı Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere kamu personeli alımı yapıyor. İlana göre 17 adet sözleşmeli bilişim personel alınacak.

KİMLER BAŞVURABİLİR

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak

Dışarıda kalanlar için Dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olmak.

Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi ve güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek.

Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş olmak.

En az 9 yıl deneyimli olmak. Çok katmanlı mimarı hakkında bilgi ve deneyim sahibi olmak

Başvurular https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr linki üzerinden yapılacak. Başvurular 31 Ocak 2022 tarihinde başlayacak olup 7 Şubat 2022 tarihinde sona ermiş olacak.