Nuh Tepesi sinemaseverlerle buluştu

Nuh Tepesi sinemaseverlerle buluştu
Nuh Tepesi filmi, gala gösteriminde sinemaseverlerle buluştu.

Haluk Bilginer'li Nuh Tepesi filminin galası yapıldı. Filmin yönetmeni Cenk Ertürk, çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, "Nuh Tepesi, uzun bir yolculuk sonunda, seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yazmaya başladığım ilk günden itibaren, hayalini kurduğum isimlerle çalıştım. İlk filmini çeken bir yönetmen olarak, büyük bir şans ve onurdu benim için, Haluk Bilginer, Ali Atay, Hande Doğandemir, Mehmet Özgür, Arın Kuşaksızoğlu ve diğer oyuncu arkadaşlarımla çalışmak. Çok heyecanlıyız. Seyirciyle buluşacağımız anı sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

Başrol oyuncusu Haluk Bilginer, senaryoyu ilk okuduğu anda çok beğendiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti: "Ne olursa olsun, bu filmde oynamak istediğimi söyledim. Ne mutlu ki tarihler ayarlanabildi ve oynadım. Çok severek çalıştım. Umarım seyirciyle buluştuğunda, onlar da sever filmi. Diğer oyuncu arkadaşlarımla, Ali, Mehmet ve Hande ile çalışmaktan büyük mutluluk duydum tabii ki. Bazılarıyla ilk kez birlikteydik. Çok güzel oldu. Umarım sizler de beğenirsiniz."

FİLMİN KONUSU 

Film, ölüm döşeğindeki babasının Nuh Ağacı'nın altına gömülme isteğini yerine getirmek için babasıyla köyüne dönen Ömer'in babasıyla ve geçmişiyle hesaplaşmasını işliyor.