Numarasını istediği kız kardeşlerden dayak yedi

Numarasını istediği kız kardeşlerden dayak yedi
Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bir lokanta sahibi yoldan geçen Tuğçe ve Zeynep E. isimli kardeşlerden telefon numaralarını istedi. Bu istek karşısında şok olan iki kız kardeş önce tekme tokat saldırdı sonrasında küfürler ederek oradan uzaklaştı.

Geçen hafta Namık Kemal Caddesi üzerinde lokanta işleten M.Y., iddiaya göre yoldan geçen Tuğçe ve kardeşi Zeynep E. isimli kız kardeşlerden telefon numarasını istedi. Talep karşısında şaşkına dönen iki kardeş, M.Y.'ye tekme tokat saldırdı.
telefon-numarasini-istedigi-kizkardesler-tarafindan-cadde-ortasinda-dovuldu-1106-dhaphoto2.jpg
İki kardeşin M.Y.'ye saldırma anı ise çevredekiler tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Kavga, mahalle sakinlerinin araya girmesiyle sonlandırıldı ve M.Y., iki kardeşin elinden kurtarıldı. İki kardeş, bir süre daha M.Y.'ye hakaret ederek caddeden ayrıldı. 

telefon-numarasini-istedigi-kizkardesler-tarafindan-cadde-ortasinda-dovuldu-1106-dhaphoto2-001.jpgtelefon-numarasini-istedigi-kizkardesler-tarafindan-cadde-ortasinda-dovuldu-1106-dhaphoto5.jpgtelefon-numarasini-istedigi-kizkardesler-tarafindan-cadde-ortasinda-dovuldu-1106-dhaphoto2-002.jpg