O İlçe Başkanı da Akşener dedi

O İlçe Başkanı da Akşener dedi
MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener destek üstüne destek yağıyor. Akşener'e son destek MHP Bafra İlçe Başkanı'ndan geldi.

MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan seçilmiş il Başkanı Ömer Süslü ve yönetimine destek vermek için Samsun'a gelen MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener'e Samsunlular büyük ilgi gösterdi.

MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar da, Akşener'e daha önceden imza vererek yanında olduğunu göstermiş ve Akşener'in Samsun gezisinde ailesi ile birlikte tüm etkinliklere katılarak Akşener'e olan sevgisini bir kez daha ortaya koymuş oldu.

AKŞENER'İN ÖNCE MHP'NİN ARDINDAN DEVLETİN BAŞINDA GÖRECEĞİZ

MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, Akşener'i MHP'nin başında görmek istediklerini belirterek "Bafra Kulislerinde MHP'nin yeni dönemde ancak Meral Akşener'le başarılı olabileceğini ve Akşener'in Genel Başkan olması halinde ilk seçimde partinin iktidara ortak olacağı konuşuluyor. Bafra Ülkücülerinin bir kısmı hepimize tarihi bir sorumluluk düşüyor. MHP'yi değişim olmadan iktidara getirmemiz mümkün değil. Top yekûn seferberlik gerekiyor. Türkiye'nin ve MHP'nin şu anda göz bebeği Sayın Akşener'dir. AK Parti'yi dize getirecek tek lider yine Sayın Akşener' şeklinde konuşuluyor" ifadelerini kullandı.