O kitabın yazarından geri vites!

O kitabın yazarından geri vites!
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Kırşehir mitinginde belge olarak kullandığı kitabın yazarından açıklama geldi.

24 Haziran seçimleri için hazırlıklarına devam eden CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kırşehir'de düzenlediği mitinginde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın AKP'yi kurmadan önce Fethullah Gülen'le görüştüğünü iddia eden Muharrem İnce, Kırşehir mitinginde  TRT eski Haber Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör’ün kaleme aldığı "Yenilikçi Hareket" isimli kitapta yer alan; 2000 yılında Erdoğan ile Fethullah Gülen’in görüştüğünün yazıldığı bölümlere dikkat çekti.

Kitaptan ilgili bölümü okuyan İnce, "Yani Erdoğan’ın Gülen’le görüştüğünü yakın dostu açıklamış" diye konuştu.

İnce'nin belge olarak kulladığı kitabın yazarı Nasuhi Güngör, konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı.

Güngör, "Kitapta geçen “Tayyip Erdoğan-Fethullah Gülen görüşmesi”yle ilgili iddialar, ne yazık ki somut herhangi bir bilgiye ve belgeye değil, tamamen o dönemdeki bazı dedikodulara dayanmaktadır. Zaten kitapta da buna dair hiçbir bilgi ya da belgeye atıf yoktur" ifadelerini kullandı.

"HEPSİNİN ARKASINDAYIM" DEMİŞTİ

Güngör, 23 Ocak 2012'de bir kullanıcıya cevap olarak, "Bunların hepsi olacak endişe etmeyin. Yenilikçi Hareket kitabında ve geçmişte yazdığım herşeyin de arkasındayım" demişti.

nasuhi.jpg

 

İlgili Haberler