O polis şehit oldu

O polis şehit oldu
Hakkari'de zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanan ve 6 gündür tedavi gördüğü hastanede şehit olan özel harekat polisi Erol Öncel'in cenazesi, Ankara'daki törenin ardından memleketine gönderildi

Hakkari'de zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanan ve 6 gündür tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit olan özel harekat polisi Erol Öncel'in cenazesi, Ankara'daki törenin ardından memleketi Niğde'ye gönderildi.

Hakkari'de terör örgütüne yönelik operasyonlar sırasında Özel Harekat Şube Müdürlüğüne ait zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanan polis memuru Öncel, tedavi gördüğü GATA'da şehit oldu.

Sabah saatlerinde şehit olan bekar Erol Öncel’in acı haberi Niğde’nin Çiftlik İlçesi’ne bağlı Bozköy Beldesi’ndeki baba ocağına ulaştı. Baba evine Türk bayrakları asılırken, komşuları ve yakınları eve akın etti.

‘KARDEŞİMLERİM ŞEHİT OLURKEN DURAMAM’

Yahya ve Nazile Öncel çiftinin 7 çocuğunun en küçüğü olan polis memuru Erol Öncel’in 2 ay önce PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada yaralandığı ortaya çıktı. Şehidin yakınları, göğsüne isabet eden kurşunla yaralanan Öncel’in baba evine geldiğini ve ailesinin ‘Biraz dinlen oğlum’ sözlerine, “Kardeşlerim şehit olurken ben burada duramam” diyerek görev yeri Hakkari’ye gittiğini söyledi. Şehit Erol Öncel’in cenazesi, ikindi namazının ardından düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

ŞEHİT POLİSİ 5 BİN KİŞİ UĞURLADI

Şehit polis memuru Erol Öncel'in cenazesi helikopterle Niğde'nin Çiftlik İlçesi'ne bağlı Bozköy Beldesi'ndeki baba evine getirildi. Burada düzenlenen törene Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Niğde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İbrahim Taşkın, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, askeri ve mülki erkan ile şehidin ailesi, yakınları ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Törende baba Yahya ile ağabeyleri şehidin Türk bayrağına sarılıp gözyaşı döktü. Cenaze namazının kılınmasının ardından meslektaşları tarafından omuzlara alınan şehidin cenazesi, cenaze aracına konuldu. Bekar olan Erol Öncel, götürüldüğü belde mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.