O Ses Türkiye Karima kimdir? Hadise ve Karima...

O Ses Türkiye Karima kimdir? Hadise ve Karima...
O Ses Türkiye'de dün akşam ilginç sahnelere sebep oldu. 2014 yılında elenen O Ses Karima televizyon izleyici tarafından en çok aratılan isimlerden biri oldu. Karima kimdir, nereli ve kaç yaşındadır?

O Ses Türkiye Karima kimdir? Hadise ve Karima...

O Ses Türkiye'de geçtiğimiz senelerde yarışan Karima, dün akşam yarışmada olmamasına rağmen adından epeyce söz ettirdi. Büyük bir ilgiyle izlenen O Ses'te yarışan Karima kimdir? Detaylarına da haberimizde yer verdik. Dün akşam sahneye çıkan Naz Dej'in güzelliği konusunda jüri arasında bir sohbet geçti. Bu sohbetten sonra Hadise'nin 2014 yılında elediği yarışmacı Karima akıllara geldi. Daha sonra Hadise'de sinirlerine hakim olamadı. Eğlenceli görüntüler yaşandı. 

NAZ DEJ'İN GÜZELLİĞİ TARTIŞMA KONUSU OLDU

Yarışmaya katılan ve sesiyle büyüleyen Naz Dej'i takımlarına alabilmek için birbirleriyle yarışan jüri üyesi akıllara gelen Karima nedeniyle daha sonra birbirlerine düştü. Hadise'de bu duruma sinirlenince ortaya güldüren diyaloglar çıktı. 

HADİSE KARİMA'YI DUYUNCA SİNİRLENDİ

Gelen yarışmacının güzelliği hakkında konuşan Hadise, "Bir yarışmacı çok güzel ve karşısındakinden daha çok alkış alıyor diye onu seçmem. Ben bu olayı Karima da yaşadım. Karima, provalarda çok iyiydi ama sahneye çıktığında o kadar iyi değildi. Karşısındaki Halil de çok güzeldi ve çok alkış aldı. Şimdi ben orada kız çok güzel diye Karima'yı mı seçeyim. Murat Boz ve Acun bu konuda çok eğleniyor ama ben sinirlenmeyeceğim." dedi.

KARİMA KİMDİR

Karima Gouit, O Ses Türkiye’ye 'Ada Sahillerinde Bekliyorum' isimli şarkıyla katıldı. Sesinin yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken yarışmacı, Murat Boz, Hadise ve Gökhan & Hakan ikilisini döndürmeyi başardı. 5 yıl önce annesi vefat eden Karima, Annem şarkısını söylerken gözyaşlarına boğuldu. Karima tercihini Murat Boz yönünde kullanarak takımına dahil. O Ses Türkiye finalistleri arasında aday gösterilen Karima’nın özel yaşımı, özellikle nereli olduğu merak ediliyor. 

O Ses Türkiye ile adını kitlelere duyuran Karima Gouit, 1993 yılında doğdu.  İstanbul’ da ikamet eden Karima Gouit aslen Faslıdır.   Daha önce de O ses Türkiye yarışmasına katılan Karima Hadisenin takımında yer almış ancak Duellolarda elenmişti.