OdaTV'den ayrılan Serdar Cebe'den ilk açıklama geldi

OdaTV'den ayrılan Serdar Cebe'den ilk açıklama geldi
ODA TV Genel Yayın Yönetmeni görevinden ayrılan Serdar Cebe ilk kez konuştu. Cebe, Odatv'de köşe yazılarına devam edeceğini açıkladı.

Şubat ayında Odatv Genel Yayın Yönetmeni görevi olan Serdar Cebe, görevinden ayrıldı. Ayrılığın ardından Cebe ilk kez açıklamalarda bulundu.

MedyaRadar’a konuşan Cebe, “30 senenin ardından onlardan çok şey öğrendim. Yani kısacası ayrılık da sevdaya dahil” dedi. Cebe, “Yaklaşık 7 aydır Genel Yayın Yönetmenliğini yürüttüğüm gerçek ve bağımsız habercilerin adresi Odatv''deki görevimi bırakmanın üzüntüsü içindeyim” dedi.

"AYRILIK DA SEVDAYA DAHİL"

“Beni benden fazla düşünen değerli dostum Soner Yalçın güzel bir yol açtı bana ODATV her zaman benim adresim olacaktı diyen Cebe, “Beraber çalıştığım emekçi arkadaşlarımın hepsinin bana büyük katkıları oldu. 30 senenin ardından onlardan çok şey öğrendim. Yani kısacası ayrılık da sevdaya dahil” ifadelerini kullandı.

Cebe, Odatv''de köşe yazılarına devam edeceğini açıkladı. Uzun yıllar NTV, Kanal 6, CNN Türk, 24 TV ve Kanal D’de editörlükten haber sunuculuğuna dek çeşitli görevlerde bulunan Serdar Cebe, 26 Şubat 2021’de bu göreve getirilmişti. Cebe, Odatv’ye başlamadan önce Voice of America’nın Washington DC’deki ofisinde editör-muhabir olarak görev alıyordu.

Öte yandan Cebe’nin daha önce çalıştığı Voice of America’nın Washington DC’ye editör-muhabir olarak geri döneceği iddia edilmişti.

İlgili Haberler