Odatv'nin yeni genel yayın yönetmeni belli oldu. Medyada neler oluyor

Odatv'nin yeni genel yayın yönetmeni belli oldu. Medyada neler oluyor
Uzun yıllardır Oda TV'de görev yapan gazeteciler Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu’nun ayrılık kararı almasının ardından boşalan Genel Yayın Yönetmenliği ve Haber Müdürlüğü koltuğuna kimlerin geleceği belli oldu...

Odatv'nin yeni genel yayın yönetmeni belli oldu. Medyada neler oluyor

2007 yılından bu yana Oda TV Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Barış Pehlivan ile 2008 yılından bu yana Haber Müdürlüğü görevini yürüten Barış Terkoğlu''nun OdaTV ile yolları ayırma kararı aldıkları ortaya çıkmıştı.

İki ismin ayrılık kararının ardından Oda TV Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilecek isim de medya kulislerinde konuşulmaya başladı.

ÜNLÜ SUNUCU GENEL YAYIN YÖNETMENİ OLUYOR

Medyaradar''ın haberine göre uzun yıllar NTV, Kanal 6, CNN Türk, 24 TV ve Kanal D''de editörlükten haber sunuculuğuna dek çeşitli görevlerde bulunan Serdar Cebe''nin OdaTV Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirileceği öğrenildi. Cebe son olarak, Amerika''nın Sesi (VOA) kanalında muhabir-sunucu olarak görev yapmaktaydı. Haber Müdürlüğü görevi için de geçtiğimiz günlerde emekliliğe ayrılan Posta’nın eski Yayın Koordinatörü Elif Yılmaz ile anlaşıldı.

Medyakoridoru''nun edindiği bilgiye göre ise OdaTV’de ayrılıkların yalnızca Pehlivan ve Terkoğlu ile sınırlı olmadığı, eski editör kadrosunun da dağıldığı ve yeni editör ekibinin pazartesi günü işbaşı yapacağı belirtiliyor. OdaTV’nin ayrıca Kadıköy‘deki ofisini boşaltıp Kağıthane’de yeni bir ofis kiralama arayışında olduğu da gelen diğer bilgiler arasında...

İlgili Haberler