Sezon öncesi hazırlık maçlarını galibiyetsiz tamamlayan, Anderlecht’e boyun eğip Devler Ligi’ne giremeyen, Süper Lig’de iki maçta yenilen Sivasspor’un başkanı Odyakmaz “Toparlanacağız” dedi
Son 4 sezonun flaş takımı, iki yıldır da şampiyonluğun eşiğinden dönen Sivasspor’un bu sene dibe demirlemesi başkan Mecnun Odyakmaz’ı karamsarlığa itmedi. Sezona kötü başladıklarını kabul eden Odyakmaz, “Ama bu kötü takım olduğumuz anlamına gelmez” dedi. ’Avrupa Ligi’ne katılmak istiyoruz’diyen başkan, “Transferde çok geç kaldık” diye konuştu.
Kötü başkanım
Odyakmaz, sakatlıkların da olumsuz sonuçlar doğurduğunu anlatıp, “Takımın son 100 maçının 95’inde ’Mehmet Yıldız’var. Yokluğuna alışık değildik. Sezer’i de çok aradık. Kısa sürede toparlanacağız. Kadro bir uyum sürecinde” dedi. “Bir başarısızlık varsa kötü başkanlık yapıyorum demektir” sözü ile Odyakmaz açıklamalarını tamamladı.
Taraftardan boykot
UEFA Avrupa Ligi’nde Sivasspor ile FC Shakhtar Donetsk arasında yarın oynanacak maçın biletlerine talep düşük. Takımlarının son dönemlerde aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle üzgün olan taraftarlar, Shakhtar Donetsk maçının biletlerine pek ilgi göstermiyor. Şu ana dek 300 civarında biletin satılması yönetimi bir hayli üzdü.
Sivasspor, Avrupa Ligi play-off turunda Shakhtar Donetsk’le yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Uzun sakatlık dönemi sonrası Sezer de takıma döndü. Yeni transfer Hamuer Bouazza da ilk çalışmasını yaptı.