Oğan bütün iptallere rağmen Kars'tan seslendi

Oğan bütün iptallere rağmen Kars'tan seslendi
Kars'ta görüştüğü bütün salonlar iptal edilen MHP Genel Başkan adayı Oğan, Karslı vatandaşlarla bir araya geldi. Oğan'a Alparslan Türkeş'in kızı Çağrı Türkeş, Nesrin Ünal ve Şevket Apuhan da eşlik etti.

Tüm iptallere rağmen Kars'a gelerek vatandaşla buluşan MHP Genel Başkana dayı Sinan Oğan önemli açıklamalarda bulundu. Alparslan Türkeş'in kızı Çağrı Türkeş'in de eşlik ettiği Oğan, "Bize Kars’ta Türkiye’nin hiç bir yerinde olmadığı kadar zülmetmeye çalıştılar. Bütün salonları kapattılar. İnsanları ekmeğiyle tehdit ettiler. Allahtan korkun, bir insan ekmeğiyle tehdit edilir mi?" dedi.

Oğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Başbuğumuzun emaneti Çağrı Türkeş hanımefendinin Kars’ta olması son derece önemlidir. Burada sizinle, bizimle beraber olması son derece önemlidir.

Fetö virüsünden sonra Fetu virüsünü dikkatle takip etmek lazımdır. Federasyon tuzak virüsü, son derece tehlikeli virüsüdür. İktidar, bu federasyon virüsünü, Türkiye’nin kılcal damarlarına enjekte etmek istiyor.

Doğunun üç hilali, Ardahan, Kars ve Iğdır’dır. Bunu kimse birbirinden ayıramaz. Bize Kars’ta Türkiye’nin hiç bir yerinde olmadığı kadar zülmetmeye çalıştılar. Bütün salonları kapattılar. İnsanları ekmeğiyle tehdit ettiler. Allahtan korkun, bir insan ekmeğiyle tehdit edilir mi? Bir yandan MHP’nin genel başkan yardımcısı, il başkanı, belediye başkanı, koca devletin bakanı, başka işi yok mu? Hemşehriyiz insan utanır biraz. Tek tek otelleri aratıp iptal ettirdiler.

Buraya Allah razı olsun, devletin polisinin korumasıyla geliyoruz. Olağanüstü tedbir almışlar, hepsine teşekkür ediyorum. Devlet memuru görevini yapıyor, devletin bakanı da göreviri yapsın. Evet diyenin ne kadar hakkı varsa hayır diyenin de var.

Korkuyorlar ama korkunun ecele faydası yok. Hayır’lı günler bizi bekliyor inşallah.

HOLLANDALILAR HIZINI ALAMAMIŞ

Bizim Bakanımızın, Hollanda’ya Cumhurbaşkanı’nın talimatıyla zorla gitse de kapı dışarı edilmesi hepimize yapılmış hakarettir. Ama bu Hollandalılar hızını alamamış. Orada Türk bakanlarına salon vermeyen hollandalılar, içimize kadar sızmışlar. Kars’taki bütün otelleri esir almış bu Hollandalılar.

Hollandalılar, Kars’taki otelleri iptal ettirirken, kültür merkezini, spor salonlarını bize açmazken, düğün salonunu da baskıyla iptal ettirirken, bilmezler mi, bunları yaptırırsın ama Ülkücü hareketi engelleyemezsin. Dostlar Kıraathanesi sağolsun.

Bu vatanı bölücülere teslim etmemek için Hayır diyen vatandaşları saygı ile selamlıyorum. Bize, hayır diyenlere terörist diyorlar. Biz Abdullah Öcalan denen terörist başına sayın demedik, şehidimize kelle demedik, Sarıkamış’taki manevi şehitlerin huzuruna kolumuza İngiliz bayrağı takıp gitmedik.

“CUMHURİYETİ NE ZAMAN YIKTINIZ DA DEVLET KURUYORSUNUZ?”

Cumhurbaşkanının Başdanışmanı, ‘Halk kendi devletini kuracak’ diyor. Be hey utanmaz. Türkiye Cumhuriyetini ne zaman yıktınız da yerine devlet kuruyorsunuz. O devleti kurmanız için Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti devletini önce yıkmanız lazım. Bu milletin son ferdine kadar yenmedikten sonra bir Türkmen çadırı, bir Karslının, Iğdırlının çadırı tüttüğü sürece Türkiye Cumhuriyeti ilelebet daim ve payidar olacaktır.

Bu milleti esir alamayacaksınız. Burada Sinan Oğan’ın salonları ile uğraşacağınızaa, mecliste onlarca Kars’la ilgili önerge verdim. Sayın Bakanın da bulunduğu AKP grubu, bütün önergeleri reddetti. 15 senedir bu ülkede Marslılar mı iktidardı? Kars’a, Karslıya ne yaptınız? Hayali bir temel atma dışında hiç bir şey yaptığınız yok.

AHMET ARSLAN’A HODRİ MEYDAN

Bakan Ahmet Arslan’a hodri meydan diyorum. Kars meydanınına, Kars’ın TV’sine, radyosuna gel, yanına 5 danışman almana da müsaade edeceğim. Gel Kars’ın meydanında tartışalım. Niye salon kapatıyorsun? Yetiyor mu yüreğin, gel Karslı’nın önüne çıkalım. Devlet imkanıyla salon kapatmak, milleti tehdit etmek kolay.

Vallahi de billahi de, ilk durakta bu AKP, MHP’yi indirecek, o çözümcüleri trenine bindirecek. Türk milliyetçileri olarak yüzyüze bakacağız. Öyle şeyler yapalım ki, yarın yüzyüze baktığımızda yüzümüz kızarmasın.  Belediye otobüslerinde bakanın resimleri geziyor. O bakan senin karşına bir aday çıkarmayacak mı, o zaman Şevkat Çetin mi, Ahmet Arslan mı yanında olacak, Karslılar mı. Bugünün bir de yarını var.

Bugün bizi birbirimize düşürenlere pirim vermeyin. Evet çıkarsa Kars’ta, belediye seçimlerinde Bakan, bütün devlet imkanlarını o adayın önüne serecek ve başkanlığı MHP’den almaya çalışacak. Bunu görmüyor musunuz? Ülkücü milliyetçi harekete çok şükür belediye kazandırdık. Kars kalesinin burçlarında hem bayrağımız, hem Üç Hilalimiz dalgalansın.

TÜRKİYE’NİN ARTIK ALTERNATİFİ VAR

Birçok saldırıya uğradık, yılmadık. Sinan Oğan Kars’a gelmesin diye o kadar mücadele ettiler ki... Buna gücünüz yetmez. Gerekirse Kars’ı ev, ev gezeriz, yine geliriz.

Türkiye’nin artık bir alternatifi var. Bu Hayır’dan sonra birçok hayırlı netice olacak ve Türkiye’yi inşallah bizler yöneteceğiz bundan sonra.

Kars’ta ezici çoğunlukla hayır çıkacak ama en çok kedileri Kars’a göndermişler, aman trafolara sahip çıkalım, sandığımıza sahip çıkalım. Mutlaka sandığa gidelim. En önemli işimiz bu. Sandığa gidecek her fazla oy, bunlara kanunu, Türkiye’de adaletin olduğunu, ülkenin sahipsiz olmadığını hatırlatacaktır. Bir oy, bir Türkiye’yi kurtaracaktır. Bunun için bir oy vereceksin ve bu oyunu bozacaksın. Bunların yarın teröristlerle yeniden kucaklaşmasına engel olacaksın. Çünkü bunlar ilk fırsatta teröristlerle yeniden kucaklaşacaktır.

Bu bakanlar, milletvekileri, Başbakan ve Cumhurbaşkanı, devlet parasıyla propaganda yapıyor. Devlet parası, yetimin parasıdır. Devletin uçağına binen, benzinini yakan, devletin televizyonunu babasının gibi kullanan bu hükümete ve onun üyelerine hakkınız varsa helal ediyor musunuz? Ben de etmiyorum.

Biz serhat insanıyız, serhat insanı  vatan bekçisi demektir. Karabağ’daki Ermeni zulmünü dile getiriyoruz. Biz Türkmen dediğimizde, bunlar Barzani dlyor. AKP’liler, 82. il Musul, 83. İl Kerkük olacak diyordu. Musul’da yoksun, Kerkük’te kürdistan paçavraları asıldı. Bugün polis dairelerine yine Kürdistan paçavraları çekmişler. Bu Barzani evet çalışması yapıyor., bunlar da Barzani’nin önünü açıyor. Barzani’nin Türkiye’deki şirketlerinin sayısı belli değil. Bunlar Barzani desin, biz Kerkük demeye devam edeceğiz.

Suriyeli, tüp bebeği bile bedava yapıyor. Kars’ta doktor yok. Bakan benimle uğraşacağına Kars’a doktor getirsin. Hayır çıktıktan sonra biz geleceğiz ve Suriyelileri geri göndereceğiz.

Türkiye bir hain darbe girişimi yaşadı. Türkiye’de nasıl oluyor ki, ebelerin, hemşirelerin, polislerin arasına fetö’cüler sızıyor ama siyasetin içine sızmıyor. Bir tane ByLock’çu siyasetçi yok mu?

‘BOZKURTLAR ASLA AKKURT OLMAYACAK’

Kadir Topbaş, ‘İstanbul çok büyüdü, özel statü lazım’ diyor. Yani, İstanbul’a statüyü hemen verelim ki, evet çıkarsa sırada Diyarbakır var demek istiyor. Diyarbakır’a rüşvet veriyorlar. Bu getirmek istedikleri başkanlık rejiminin bir kişiye sağladığı o kadar yetki var ki, bu, federasyon yetkisidir. Erdoğan dedi ki, ‘Ne korkuyorsunuz federasyondan? Osmanlı’da Lazistan, Kürdistan yok muydu dedi. Yarın yapmayacağının ne garantisi var? İki partili sisteme geçeceğiz dedi. Burhan Kuzu da, sağda AK Parti, solda CHP olacak dedi. Türk milliyetçisi ne yapacak peki?. Bozkurtaları Akkurt mu yapacaksınız? Bozkurtlar asla ve kat’a akkurt olmaya razı gelmeyecektir.  

Basının üzerine öyle bir çöktü ki AKP, hiç bir şekilde bize söz hakkı tanımıyorlar. Ey basın, son 4 gün içindeyiz, çağırın bizi istediğiniz kanala, karşımıza istediğiniz kadar AKP’li çıkarın, konuşalım. Hodri meydan.

‘DİKTATÖRLER ENİNDE SONUNDA YAVRULARINI YER’

Başkanlık demek, tek adam rejimi demektir. Tek adam rejimi, MHP’li için de, CHP’li için de diktatörlüktür, bir AKP’li için de diktatörlükdür. Diktatörler eninde sonunda kendi yavrularını yiyecek. Bunlar işi biteni bırakıyor, fıtratlarında var.

Bu sistemi istikrar için getirdik diyorlar. 2011’de Recep Tayyip Erdoğan, ‘ikili sistemde parlamentolar daha iyi işliyor, yönetimde de istikrar söz konusu’ demişti. Bahçeli ise ‘iki partili rejime gidilmesi için çalışma yapılıyor,partimize tasfiye hareketi var, bunu Türk milleti görecektir’ ifadelerini kullanmıştı. Evet, biz bunu görüyoruz, Sayın Bahçeli bu dekiklerini inkar etse de...

Erdoğan, yarın federasyona gidildiğinde, ‘Ben TV’ye çıkıp demedim mi, federasyondan korkmayın. Ben iki partili sistem iyidir dedim’ dese ne diyeceksiniz. Dar bölge sistemi geliyor. Türkiye’yi 600 bölgeye bölecekler. Birinci olduğumuz hiç bir yer yok. Bu MHP’nin tasfiye olması demek. Bunu nasıl görmüyorsun da, utanmadan milleti arayıp toplantıya gitmeyin diyorsun? Şevkat Çetin, il başkanı, belediye başkanı, Vekil Adayı Taner Gökçek el ele vermiş, toplantıyı engellemeye çalışıyorlar.

Ne varsa güneşte ayda var, yine Türke Türkten fayda var. Yarın seçimlerde Ahmet Arslan, Şefkat Çetin değil, bu kardeşiniz Kars’ın yanında olacak. Hepinizden Allah razı olsun.”

İlgili Haberler